Rochia de mireasa neagra

Rochia de mireasa neagra

Pentru secole de-a randul, femeile au purtat in ziua nuntii rochii de mireasa albe. In timp ce modelele acestora au cunoscut reinterpretari dictate de tendintele vremii, nonculoarea s-a numarat printre singurele aspecte statice. Numai ivoarul a reusit se apropie de popularitatea albului in preferintele mireselor. Cu toate acestea, legendara Vera Wang considera ca tinuta pentru ziua cea mare poate fi neagra.

 

Negru – o alegere pentru rochia de mireasa din ziua marelui “da”?

Cea mai recenta colectie de-a sa nu este singura mostra prin care Vera a incercat sa reinterpreteze traditia, aceasta abordand pana in prezent o paleta coloristica compusa din verde, albastru si chiar mov. Sezonul de primavara din 2012 nu este abordat de aceasta data in nuante pastelate, creatoarea de moda recurgand la o propunere extrema si aducand in atentia publicului participant la Bridal Fashion Week noua modele de rochii de mireasa negre.

rochie mireasa vera wang

Dupa cum ne-au obisnuit, criticii de moda au catalogat tinutele purtand semnatura Vera Wand drept alegeri inspirate, chiar daca nonculoarea are conotatii tragice in multe culturi.

rochie mireasa vera wang toamna 2012

“Gasesc negrul proaspat”, spune Vera Wang. “Pe mine m-a ajutat sa confer o nota de mister colectiei, adaugand o doza de senzualitate si severitate”, continua aceasta.

rochie mireasa vera wang toamna 2012

Inspiratia Verei provine de la propria sa experienta “de-a dreptul frustranta” in alegerea rochiei de mireasa. Obiectivul sau a fost de a inova industria tinutelor destinate zilei marelui “da”, aflate la confluenta dintre traditie si simbolism.

Vera si-a inceput afacerea in industria rochiilor de mireasa in 1990, eleganta, atentia la detali si prospetimea liniilor sale vestimentare plasandu-le in topul preferintelor publicului.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.