Rochia de mireasa scurta

Rochia de mireasa scurta

O rochie de mireasa scurta atrage dupa sine o serie de avantaje, iar cel mai important este libertatea de miscare pe care o ofera purtatoarei sale. Designerii stiu prea bine acest lucru si dovada o ofera chiar multitudinea de astfel de tinute propuse pentru sezonul calduros din 2012.

 

Si pentru a se mula pe orice tip de preferinta, aleg texturi dintre cele mai variate. De departe, cel mai popular material este chiar dantela, preferat datorita romantismului pe care il transmite, in consonanta cu ziua nuntii.

rochie de mireasa scurta

Iar pentru a iti “maguli” silueta, designerii iti propun rochii cu straturi de volane si maneci. Elementele aviare, in mare voga in acest sezon, se transfera si asupra rochiei de mireasa, ducand cu gandul la tinutele balerinelor.

rochie de mireasa scurta

Simple ca design si bogate ca textura, acestea stau la baza unei infatisari cat se poate de gratioase. Iar daca te gandesti sa iti surprinzi oaspetii cu o rochie de mireasa colorata, trebuie sa stii ca Vera Wang este cea mai buna alegere. 

Versatilitatea rochiilor de mireasa scurte se traduce pe plan vizual in designul asimetric al acestora si in formele avangardiste. 

Nici mireasa cu un stil curat si simplu nu este neglijata. Iar solutia pentru ea vine direct de la colectia Youthquake de la Tobi Hannah, inspirata din anii ’60.

rochie de mireasa scurta

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.