Rochia de mireasa simpla

Rochia de mireasa simpla

Fie ca optati pentru o ceremonie de nunta extravaganta sau formala, simplitatea rochiei de mireasa poate fi expresia unei declaratii indraznete. Atragand dupa sine avanaje de ordin financiar, o astfel de tinuta are un aspect deopotriva, clasic si elegant.

 

Trucuri

Cautarile pentru o rochie de mireasa simpla sunt, de cele mai multe ori, dificile, in contextul in care preferintele tinerelor dicteaza conturarea unei piete asociate festivelor tinute in care domina materiale diafane din categoria tulului si dantelei. Noi va recomandam sa frecventati chiar si spatii destinate comercializarii tinutelor domnisoarelor de onoare, ce pot fi personalizate cu usurinta. Magazinele dedicate tinutelor specifice adunarilor sociale, balurilor si altor evenimente din aceasta categorie sunt, de asemenea, o optiune. In felul acesta, procesul de selectie a rochiilor se va extinde exponential.

Incercati influentele vintage, din ce in ce mai populare in industria modei. Veti fi surprinse de varietatea de rochii de mireasa licitate pe site-uri precum eBay, Amazon sau Etsy. Cu siguranta, astfel de tinute vor necesita o curatare profesionale, insa, chiar si asa, preturile asociate vestimentatiei din ziua marelui “da” vor fi vizibil diminuate.

 

Cum accesorizam tinuta simpla?

Rochia de mireasa simpla va permite personalizarea tinutei. Daca rezonati cu stilul vintage, o brosa transmisa din generatie in generatie constituie alegerea ideala in materie de accesorii. Aceasta poate fi cu succes atasata gulerului tinutei sau dispusa in jurul taliei. Daca nunta dumneavoastra se va desfasura intr-un cadrul natural, va recomandam alaturarea unei flori colorate rochiei. Scoicile, iedera sau perlele sunt totat atatea accesorii ce pot completa tinuta din cadrul festivului moment.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.