Rochii de mireasa arhitecturale semnate Angel Sanchez

Rochii de mireasa arhitecturale semnate Angel Sanchez

Angel Sanchez a fost atras de lumea modei inca din copilarie, cand se inconjura in mare majoritate a timpului de rochii si tesaturi in atelierul mamei sale din Venezuela. Viziunea, talentul si indemanarea acesteia i-au servit lui Angel drept sursa de inspiratie in cariera pe care avea sa o inceapa in 1987, dupa doi ani de studii in arhitectura.


Toamna 2011, in viziunea lui Angel Sanchez

Inregistrand succes dupa succes in America Latina, acesta isi extinde tentaculele in lumea modei de la nivel international in 1997, cand compania care ii poarta numele isi stabileste sediul in “orasul care nu doarme niciodata”.

1999 a ramas in istoricul galeriei de moda drept anul in care Angel Sanchez debuteaza in industria rochiilor de mireasa in Statele Unite ale Americii, unde acapareaza imediat centrul atentiei reflectoarelor.

Backgroundul din domeniul arhitecturii este vizibil si in colectia sa de rochii de mireasa, propusa pentru sezonul racoros din 2011.

angel sanchez toamna 2011

Sanchez isi foloseste, astfel, abilitatile structurale pentru a crea 12 tinute albe destinate zilei marelui “da”, de unde si imbinarea armonioasa a partii inferioare a rochiilor cu cea superioara. “Cand concep o colectie, incerc sa evit alegerile tipice”, afirma Sanchez.

angel sanchez rochii de mireasa toamna 2011

Abilitatile si tehnicile atrase dupa sine de industria rochiilor de mireasa se imbina perfect cu Angel Sanchez, care afirma cu nonsalanta ca “mireasa este total diferita pentru mine, in conditiile in care nu simt nicio presiune cand creez tinute pentru nunta”.

angel sanchez toamna 2011 rochii de mireasa

Imprimeurile florale, panglica prinsa in talie si stilul sirena nu lipsesc colectiei destinata miresei acestui sezon, in completarea tinutei sale Angel propunand aranjamente florale simple, in nuante delicate de roz sau in clasicul alb.

angel sanchez toamna 2011 rochii mireasa

Creatiile sale sunt catalogate drept arhitecturale, elegante, moderne si feminine, incluzand detalii dramatice si detalii neconventionale.

Jovialitatea lui Angel, manifestata in campul creatiilor sale, l-a plasat printre preferatii celebritatilor de la Hollywood. Eva Longoria, Sandra Bullock, Elizabeth Hurley, Salma Hayek si Gayle King sunt numai cateva dintre cele care au imbracat rochii marca Angel Sanchez.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.