Rochii de mireasa Carolina Herrera destinate primaverii 2012

Rochii de mireasa Carolina Herrera destinate primaverii 2012

Colectia destinata primaverii anului 2012 plateste un tribut femeii din perioada contemporana, astfel ca designerul opteaza pentru tinute clasice, completate de pene, cristale si perle.

 

Simplitate intriganta, sigiliul estetic al Carolinei Herrera

De la rochiile de mireasa traditionale pana la cele informale, de la cele senzuale pana la cele timide si dramatice, fiecare dintre tinutele purtand amprenta designerului Carolina Herrera reflectand o personalitate diferita a femeii din zilele noastre. Concepute pentru o nunta pe plaja sau pentru o ceremonie traditionala in fata altarului, fiecare dintre propunerile designerului este o celebrare a romantismului.

rochie-mireasa-carolina-herrera-primavara-2012

“Imi place imbinarea dintre complexitate si eleganta, dar daca ne raportam strict la o piesa vestimentara sau la un parfum, din complexitate trebuie sa transpara simplitatea” – iata filosofia pe care se sprijina creatiile din categoria rochiilor de mireasa ale legendarei Carolina Herrera.

In colectia destinata primaverii anului 2012, Carolina Herrera opteaza pentru satin si chiar lana, completandu-si rochiile de mireasa de buchete Art-Deco.

rochie-mireasa-carolina-herrera-primavara-2012

“Imi place ca fiecare rochie de mireasa are o personalitate diferita, la fel ca si femeia care le poarta”, a declarat Carolina Herrera.

Liniile Carolina Herrera a fost distinsa cu o sumedenie de premii, printre cele mai importante distinctii primite de acestea enumerandu-se “Womenswear Designer Of The Year” (2004) si “Geoffrey Beene Lifetime AChievement Award” (2008).

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.