Rochii de mireasa cu accente de negru

Rochii de mireasa cu accente de negru

Rochia alba de mireasa a fost introdusa in garderoba femeilor odata cu ceremonia de casatorie dintre Regina Victoria si Printul Albert din 1840. Timpul scurs de atunci si-a lasat amprenta asupra clasicei tinute, care a fost subiectul unui amplu proces de reinterpretare.

 

Iar unul dintre designerii care l-au initiat este chiar Vera Wang, care nu s-a sfiit din a le propune viitoarelor mirese rochii colorate sau chiar negre. Colectiile pentru primavara lui 2012 isi culeg sursa de inspiratie din tinutele legendarei creatoare de moda, iar drept dovada stau chiar accentele de negru care le insotesc.

Negru, laitmotiv pe podiumurile de moda

In interpretarea lui Anne Bowen, non-culoarea isi gaseste cel mai bine locul pe linia decolteului, unde apare sub forma cristalelor Swarovski.

rochie de mireasa anna bowen

Ulla-Maja se aliniaza tendintei, inserand o broderie florala neagra pe rochia care urmareste delicat linia corpului.

rochie de mireasa ulla maja

Si Carolina Herrera spune un “da” raspicat broderiilor, iar dovada o ofera chiar contrastul creat intre negrul acestora si ivoarul rochiei.

rochie de mireasa carolina herrera

Victoria Nicole stie cat de important este sa scoti o rochie simpla din anonimat, asa ca alege o panglica din satin negru pentru rochia sa in stil sirena.

rochie de mireasa victoria nicole

Ivy & Aster a recurs la acelasi truc pentru a dezvalui silueta zvelta a mireselor.

rochie de mireasa ivy&aster

Negrul simbolizeaza eleganta, iar esenta sa este captata foarte bine de galeria de moda Aria, care il foloseste in completarea unei rochii romantice.

rochie de mireasa aria

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.