Rochii de mireasa cu personalitate

Rochii de mireasa cu personalitate

Rochia de mireasa este elementul care reflecta cel mai bine personalitatea tinerei aflate in prag de casatorie. Ca si inelul si invitatiile pentru momentul in care vei spune “da”, rochia dobandeste o alta dimensiune alaturi de note personale, care adauga originalitate nuntii tale.

 

Joaca-te cu tulul!
 

Tinuta din ziua nuntii trebuie aleasa cu mare grija, astfel incat fiecare piesa vestimentara sa se potriveasca ca intr-un puzzle. Opteaza pentru un voal “sculptat”, colorat in tonuri dulci si alatura-l unei rochii al carei atribut esential sa fie simplitatea. In felul acesta, nu doar ca o sa scoti din anonimat tinuta din cadrul celei mai importante ceremonii din viata de adult, dar o sa evidentiezi si unicitatea voalului.

rochie de mireasa cu voal

Un “da” raspicat pentru panglici!

Panglicile din satin sunt foarte versatile, iar dovada o ofera piesele vestimentare alaturi de care pot fi folosite. Ridicate la statutul de accesorii, acestea pot inlocui traditionalul voal care incadreaza chipul miresei, dar si bratarile si colierele atat de populare in campul nuntilor.

rochie de mireasa personalizata

Daca optezi pentru o rochie de mireasa scurta, trebuie sa stii ca acestea pot veni in completarea pantofilor, fiind dispuse pe partea lor laterala.

pantofi cu panglici

Vera Wang s-a impus in lumea modei odata cu deschiderea primului sau butic din “orasul care nu doarme niciodata”. De atunci, Wang s-a aflat intr-un proces de ascensiune continua, rochiile sale fiind alese de celebritati ca Chelsea Clinton, Kim Kardashian si Mariah Carey. Un element distinctiv al rochiilor sale este panglica din satin dispusa in jurul taliei, cu rolul de a o accentua.

Regandeste florile nuntii!

Florile artificiale iti readuc personalitatea la viata. Poarta o coronita realizata din plante colorate sau prinde-ti o floare in par!

coronita cu flori mireasa

Detaliile florale se pot regasi la fel de bine si in designul rochiei tale.

Sursa foto: Martha Stewart Weddings

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.