Rochii de mireasa cu straluciri de diamant

Rochii de mireasa cu straluciri de diamant

“Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor”, spunea in urma cu o jumatate de secol Marylin Monroe. Iar Luly Yang stie sa speculeze slabiciunea femeilor pentru diamante in cea mai important zi din viata lor: cea a nuntii.

Asa ca a realizat o colectie de rochii rafinate de mireasa, inspirate din stralucirea si versatilitatea diamantelor. Tesaturile de lux si drapajele elaborate aduc la viata pietrele pretioase in cea mai recenta colectie a lui Yang.

 

“Diamond” de Luly Yang

“Diamond” are o puternica latura romantica, abundand in texturi dintre cele mai bogate. Volumetria este o constanta a colectiei, care mizeaza pe rochii de o eleganta atemporala cu trene impresionante. Iar avantajul rochiilor albe si ivoar il constuituie, ca si in cazul diamantelor, usurinta cu care se muleaza pe orice stil.

rochie de mireasa cu diamante

Designerul care si-a facut debutul in lumea modei in urma cu 11 ani nu s-a oprit insa aici. Asa ca s-a inspirat si din Palatul Versailles, ale carui gradini in stil francez sunt transpuse in detalii florale si perle naturale dispuse pe materiale ca matasea si organza pentru un plus de volum si fluiditate rochiilor.

rochie de mireasa cu diamante

Insa chiar si asa, Luly Yang a rezervat un capitol versatilitatii prin crearea tinutelor 2 in 1, in stilul celor de la Demetrios Bride.

rochie de mireasa versatila

Pretul de pornire pentru o rochie din colectia “Diamond” porneste de la 2.800 dolari.

Originara din Taiwan, Luly a luat contact cu lumea artei datorita mamei si bunicii sale. Si era si normal sa se intample astfel, tinand cont ca designerul provine dintr-o familie de artisti, ingineri, arhitecti si creatori de moda, cu o afinitate pentru precizie si detalii.

Asa ca a urmat o cariera in moda odata cu obtinerea diplomei in Design Grafic din cadrul Universitatii din Washington. Coroborat cu experienta de zece ani in arhitectura, acesta a fost fundamentul necesar pentru a crea rochii somptuoase.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.