Rochii de mireasa cu un strop de culoare

Rochii de mireasa cu un strop de culoare

Cele mai multe dintre mirese opteaza pentru traditonalul alb cand vine vorba de rochia de mireasa, dupa obiceiul raspandit la nivelul intregului mapamond cu ocazia ceremoniei de oficiere a casatoriei dintre Regina Victoria a Angliei si Printul Albert din 1840. Pana la tinuta din dantela a tinerei, in scrierile lui Cantemir se vorbea despre rochiile de mireasa rosii.


Pledoarie impotriva monotoniei

Cu toate acestea, in perioada contemporana tendinta tinutelor colorate pentru speciala zi castiga din ce in ce mai mult teren.

colectie-vera-wang-rochie-mireasa

Astfel s-a intamplat ca ceea ce a pornit ca o insertie timida de culoare sa se transforme intr-o adevarata gama de nuante dintre cele mai pastelate. Designeri reputati au popularizat pe scara globaba, prin colectiile proprii, rochia de mireasa fumurii, unul dintre exemplele in acest sens fiind Vera Wang, care a creat, chiar si asa, o linie vestimentara catalogata de critica ca fiind optimista.

colectie-vera-wang-rochie-mireasa

“Este ca si cand rochiile ar fi trecut printr-un proces de spalare”, afirma in urma cu un an cu nonsalanta creatoarea de moda in varsta de 61 de ani.

colectie-vera-wang-gri

Nuantele nude, in mare voga anul acesta, au devenit un adevarat leitmotiv in randul creatiilor semnate BHLDN, acesta aducand in centrul atentiei rochiile in note romantice, realizate din materiale pretioase si brodate. Confectionata din matase Georgette, cea de-a doua piesa vestimentara prezinta straturi de material suprapus in aceleasi nuante nude, fiind disponibila in schimbul sumei de opt sute de dolari.

colectie-vera-wang-nude

O alta modalitate de a sparge monotonia alba a traditionalei rochii de mireasa este adaugarea unei panglici late in jurul taliei, pentru sublinierea sa.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.