Rochii de mireasa glamour

Rochii de mireasa glamour

Constructiile elaborate, drapajele elegante si corsajele completate de margele – iata cateva dintre elementele in jurul carora graviteaza cea mai recenta colectie vestimentara semnata de creatoarea de moda britanica Jenny Packham.

 

In proiectarea sa, designerul a tinut seama de toate tipurile de siluete, pentru care propune rochii in stil empire, de bal si care urmaresc delicat linia corpului. Cat priveste tesaturile, acestea se incadreaza in registrul satinului, tulului, organzei si sifonului.

rochii de mireasa jenny packham

Pentru accentuarea siluetelor, aceasta propune croieli dintre cele mai variate – maneci-clopot, decolteuri adanci, de tip barca sau fara bretele. Boemia tinutelor pentru ziua marelui “da” se imbina armonios cu stilul grecesc in realizarea unor rochii vintage.

rochie de mireasa jenny packham

Designerul spune ca si-a cules sursa inspirationala pentru proiectarea celei mai recente colectii pornind de la corsetele sculpturale si jocul plin de farmec al fluturilor nocturni. Creatiile lui Jenny Packham abunda in dantela frantuzeasca, falduri de sifon si satin stralucitor.

rochie de mireasa jenny packham

Creatoarea de moda are si o rochie preferata din colectia care ii poarta semnatura – Aspen, iar principalul motiv este tocmai “imbinarea frumusetii sculpturale a siluetelor anilor ’30 cu delicatetea dantelei ivoar”.

rochie de mireasa jenny packham

Jenny Packham a absolvit Colegiul de Arta din Londra St. Martin, fiind preferata in randul celebritatilor de la Hollywood favorizeaza siluetele dramatice si detaliile elegante.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.