Rochii de mireasa inspirate de flori

Rochii de mireasa inspirate de flori

Florile si-au lasat amprenta secole de-a randul asupra pensulelor pictorilor, pieselor muzicienilor, dar si asupra viziunii designerilor, care au creat rochii de vis, in consonanta cu romantismul zilei.

 

Un alai de flori pe rochia ta!

In acest sezon, creatorii de moda s-au intrecut pe sine odata cu plasarea in centrul atentiei reflectoarelor a tinutelor inspirate de flori si potrivite unei nunti primavaratice.

Bolerourile confectionate din matase insufletesc siluetele simple. O demonstreaza Claire Pettibone, in completarea tinutei acesteia designerii recomandand cercei din topaz.

rochie-mireasa-flori

Vera Wang nu putea lipsi galeriilor de moda care si-au cules sursa inspirationala din romanticele plante, iar tinuta din imagine este confectionata din organza si cu o trena impresionanta.

rochie mireasa flori vera wang

Paseste in fata altarului intr-o rochie realizata din sifon ca cea semnata Kevan Hall sau intr-una din tul, ornata de margele ca aceea din divizia Christos.

rochie mireasa flori

Cu broderie de garoafe si lipsit de bretele, aceasta rochie din matase Oscar de la Renta confera un aspect vintage, in vreme ce tinuta lipsita de bretele, in stil trompeta si completata de volane are drept corespondent crinul si cala.

rochie mireasa inspirata flori

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.