Rochii de mireasa inspirate de tarile lumii

Rochii de mireasa inspirate de tarile lumii

Fiecare tara este cunoscuta pentru traditiile sale, iar obiceiurile privind ceremonia de nunta sunt printre cele mai indragite. Pentru sezonul acesta, designerii au avut drept inspiratie tarile globului pamantesc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tara si rochia de mireasa


Egipt

 

rochie

 

Pentru aceasta rochie de mireasa inspiratia principala a fost Cleopatra, simbolul Egiptului.

 

Hong Kong

 

rochie

Rochiile de mireasa din Hong Kong sunt recunoscute pentru frumusetea sa. Aceasta rochie de mireasa reprezinta o alegere perfecta datorita gratie cu care a fost confectionata si a dantelei care o impodobeste.

 

Bermuda

 

rochie

Soare, caldura si nisip. Toate te duc cu gandul la mare sau ocean. Insa pentru designerul Vineyard Annette a reprezentat inspiratie pentru noul sezon de rochii de mirese.

 

Mexic

 

rochie

Mexicul este cunoscut pentru pasiunea localnicilor. Le Fay a creat o rochie impresionanta inspirata de batranul Mexic. Rochia de mireasa este simpla, insa decorata cu perle la baza crinolinei.

 

Elvetia

 

rochie

Pentru a reprezenta Elvetia, Oscar de la Renta s-a inspirat din rochia de mireasa a lui Kate Middleton. Desginerul a completat tinuta cu un superb accesoriu pentru maine fabricat din blana si o ploaie de perle asezate la gatul miresei.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.