Rochii de mireasa Lazaro pentru 2012

Colectia de rochii de mireasa propusa de Lazaro pentru toamna lui 2012 abunda in elemente glamour. Tesaturile luxuriante si broderiile elaborate stau marturie pentru frumusetea atemporala si romantismul tinutelor destinate zilei marelui “da”.


Alege accente glamour pentru rochia de mireasa!

 

Ca si alte galerii de moda, Lazaro a abordat rochiile de mireasa in stil sirena. Satinul delicat se reflecta in tinutele cu talia subliniata, amintind de colectia designerului Monique Lhuillier pentru toamna lui 2012.

rochie de mireasa lazaro toamna 2012

Linia vestimentara a lui Lazaro este dominata de rochii lipsite de bretele si completate de bolerouri pentru a fi adecvate sezonului racoros din 2012.

rochie de mireasa cu bolerou lazaro

Nu lipsesc volanele si pietrele pretioase, care confera o alta conotatie romantismului. Pastrand o nota clasica, paleta coloristica a rochiilor lui Lazaro nu se indeparteaza de caldul ivoar si de clasicul alb.

rochie de mireasa toamna lui 2012

Lazaro isi culege inspiratia din stilurile unice ale femeilor care l-au impresionat de-a lungul vietii. Tinutele sale se impun in perceptia publicului gratie trasaturilor contemporane, dublate de accente traditionale.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.