Rochii de mireasa versatile de la Demetrios Bride

Rochii de mireasa versatile de la Demetrios Bride

Rochiile de mireasa doi in unu au revolutionat piata vestimentara pentru ziua marelui “da”, adresandu-se tinerelor care doresc o tinuta adecvata atat pentru ceremonia civila de oficiere a casatoriei, cat si pentru cea din fata altarului. Colectia propusa pentru anul 2012 de catre brandul Demetrios Bride duce aceasta tendinta la un alt nivel.

 

Doi in unu, noul trend al sezonului

 

Pe fondul unui conext financiar precar, rochiile de mireasa doi in unu sustin bugetele limitat. Fusta detasabila este elementul care sta la baza unui aspect intru cu totul diferit al miresei, astfel ca putini vor fi aceia care vor observa modificarile.

2-in-1

Odata indepartata, aceasta ofera tinuta ideala ceremoniei civile.

2-in-1 (2)

Originar din Grecia si emigrand in Statele Unite ale Americii, Demetrios James Elias a devenit unul dintre cei mai proeminenti designeri ai lumii.

2-in-1 (3)

Achizitionarea unui magazin din Ohio de catre parintii sai l-a determinat pe tanarul creator de moda sa se familiarizeze cu designul, materialele, dezvoltandu-si atentia pentru detalii.

2-in-1 (4)

Afacerea transmisa din familie l-a propulsat in categoria preferintelor mireselor in materie de rochii destinate festivului moment.

2-in-1 (5)

2-in-1 (6)

In fiecare sezon, Demetrios adauga nu mai putin de o suta de modele noi in colectiile sale de tinute pentru ziua cea mare. Din dantela si alte asemenea tesaturi rafinate, rochiile semnate Demetrios Bride sunt concepute pentru mireasa increzatoare.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.