Rochii pentru domnisoara de onoare a anului 2012

Rochii pentru domnisoara de onoare a anului 2012

Designerii au inceput sa isi dezvaluie colectiile pentru toamna lui 2012, pe langa rochii de mireasa acestia incluzand tinute destinate domnisoarelor de onoare. Croielile simple si drapajele elegante nu lipsesc acestora.

 

O scurta trecere in revista asupra colectiilor marilor designeri

Odata cu trecerea timpului au evoluat si tinutele domnisoarelor de onoare, iar drept marturie stau ultimele linii vestimentare de la Alvina si Monique Lhuillier. “Little black dress” nu putea fi omisa din colectiile acestora.

rochie domnisoara de onoare

Nuantele pastelate ale rochiilor de mireasa din sezonul primavaratic din 2011 se transfera mai nou asupra tinutelor domnisoarelor de onoare. O demonstreaza Amsale Aberra, apreciata pentru asocierile neconventionale de culori, dar si Alfred Angelo. Cu rochii lungi si bijuterii in tonuri indraznete, colectia acestuia a omagiat culoarea.

rochie domnisoara de onoare amsale aberra

Galeria de moda Ivy&Aster a adus in centrul reflectoarelor rochiile in nuantele curcubeului. Reflectand culori tomnatice, acestea complimenteaza nuntile desfasurate in sezonul rece.

rochie domnisoara de onoare

La confluenta dintre tonurile neutre si cele pline de viata se situeaza domnisoara de onoare a lui Jenny Yoo, a carei interpretare se situeaza in jurul nuantelor de albastru inchis, visiniu si in paletele cromatice pale.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.