Rochii pentru miresele cu personalitate

Rochii pentru miresele cu personalitate

A trecut vremea rochiilor de printesa, pufoase si fara forma, facute pentru toate miresele care trec pragul bisericii. Anul viitor, fiecare mireasa este “obligata prin lege” sa poarte o rochie care sa ii reflecte personalitatea si sa le arate celor din jur cine este ea cu adevarat.

Creatorii de rochii de mireasa s-au intrecut in crearea unor rochii versatile care sa ofere un plus de personalitate si control asupra designului rochiei.

Noua ne-au atras atentia in mod special modelele colectiei Modeca 2011 care pot fi achizitionate prin Marithe Romania. Iata alegerile noastre pentru miresele cu personalitate.


morgan


1. Insertul floral

De cele mai multe ori, inserturile florale decoreaza bustul sau trena rochiei de mireasa. Morgan din colectia Modeca 2011 are baza decorata cu trandafiri, devenind astfel o rochie extrem de atragatoare pentru orice mireasa care vrea mai mult de la nunta sa.


melody

 

2. Inserturi negre

Nu iti permiti o rochie Vera Wang? Atunci poate ca ar fi cazul sa incerci modelul Melody de la Modeca, o rochie care poate rivaliza in orice moment cu creatiile vestitei Vera. Ne place in mod deosebit braul negru cu aplicatii.


melissa

 

3. Inserturi albastre

Ti se pare ca negrul este prea puternic pentru nunta ta? Atunci poarta ceva albastru, modelul Melissa este alegerea ideala pentru o mireasa care isi doreste o rochie cu putina culoare.


megan

 

4. Inserturi grena

Megan din colectia 2011 este o rochie ampla care iti va pune in valoare talia, datorita panglicii grena care decoreaza partea superioara a fustei. Acest model este ideal pentru miresele scunde care vor sa creeze iluzia optica a unei siluete mai inalte.


maribelle

 

5. Argintiu – culoare must have

Daca in colectia 2010 s-a purtat bleul pentru miresele care nu isi doreau o rochie in clasic, in 2011 creatorii iti propun argintiul! Alegerea noastra din colectia Modeca este Maribelle, o sirena modificata cu inserturi florale pe fusta.


mabel


6. Inserturi vintage

Combina cele doua trenduri majoritare din colectiile lui 2011 – culoarea si forma – intr-o rochie de inspireatie vintage. Croiala inedita a rochiei Mabel si panglica grena o transforma intr-un candidat perfect pentru rochia anului.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.