Rochiile de mireasa ecologice

Rochiile de mireasa ecologice

Rochiile de mireasa purtate o singura data castiga popularitate in materie de nunti ecologice. Confectionate din materiale din categoria bumbacului organic, matasurilor sau canepei, acestea lasa o amprenta minima de carbon asupra mediului inconjurator.

 

Comportamentul responsabil fata de mediul ambiant a fost cu succes inglobat in filosofia The National Association of Sustainable Designers. De altfel, Natural Bridals si-a facut un renume in industria de moda gratie crearii rochiilor de mireasa din materiale sustenabile, acesteia alaturandu-i-se designerul Morga Boszilkov, care se straduieste sa utilizeze principiile ecologice pentru responsabilizarea publicului. In plus de asta, cinci la suta din profitul companiei este donat pentru sustinerea cauzelor de mediu.

Originara din Los Angeles, Anna Mkhitarian si-a inceput afacerea care poarte denumirea Annatarian pentru a arata ca “frumusetea nu are nevoie de sacrificii pentru o imbinare optima dintre arta si moda”. Aceasta foloseste in crearea rochiilor de mireasa care ii poarta semnatura tesaturi organice si vintage, care rezoneaza cu principiile eco, de imprimare a unui impact pozitiv in randul mediului inconjurator.

Concentrata atat asupra materialelor durabile, cat si asupra reutlizarii tesaturilor vintage in designul contemporan, M. L. Marsh se alatura peisajului designerilor care sustin curentul eco. Nicole Lenzen, supranumita “domnisoara in verde” si Etsy copleteaza topul creatorilor de moda cu un comportament responsabil fata de mediul inconjurator.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.