Romania de Culise – Cristina Herea

Romania de Culise – Cristina Herea

Joi, 26 aprilie 2012, ora 19 la Diverta – Baneasa Shopping City se lanseaza cartea “Romania de culise”, scrisa de Cristina Herea – jurnalist Romania TV.

 

Cartea isi propune sa fie o radiografie a actualei societati romanesti, din punct de vedere cultural, economic, social dar si politic. In cele aproape 300 de pagini veti putea citi interviuri cu personalitati marcante, precum Adrian Nastase, Sebastian Ghita, Paula Iacob, Sergiu Nicolaescu, Andreea Marin, Sebastian Bodu, Gilda Lazar, Dan Pascariu, Mariana Nicolesco, Andrei Tinu, Sorin Rosca Stanescu, Andrei Tinu etc – autorul reusind astfel sa contureze viata de culise a acestora si totodata sa ofere o alta perspective cu privire la anumite controverse mediatizate de-a lungul timpului, dar mai niciodata finalizate.

Prin personalitatile alese pentru dialog, mesajul Cristinei Herea este unul foarte clar: performanta profesionala si succesul nu au nevoie si de confirmarea celebritatii.

„Protagonistii cartii mele au demonstrat, de-a lungul timpului, ca elitele intelectuale pot fi si morale. Veti descoperi, in paginile cartii declaratii ce reusesc sa rescrie multe file din istoria societatii post-decembriste; dezvaluiri ce vor anula veridicitatea multor informatii, prezentate drept adevaruri supreme si mentiuni care vor demitiza personaje marcante ale societatii romanesti. Le multumesc tuturor celor care au acceptat sa dezvaluie si publicului larg FAPTELE,  ce stau ascunse in spatele ADEVARURILOR mediatice” – Cristina Herea.

Banii obtinuti din vanzarea de carte vor fi directionati catre doua cauze umanitare. O parte din fonduri vor fi donate lui Damian, bolnav de autism si o parte donate Bisericii Schitul Turbati – Silistea Snagovului, Patrimoniu UNESCO.   

In varsta de 26 de ani, Cristina Herea este licentiata in Jurnalism si Stiintele Comunicarii – Universitatea Bucuresti, iar in vara anului 2011 a absolvit Scoala Euroape de Stiinte Politice – Strasbourg. De-a lungul carierei de jurnalist s-a implicat in nenumarate campanii umanitare, luptand pentru strangerea de fonduri pentru copiii bolnavi, din familii defavorizate. In prezent este jurnalist Romania tv.

Evenimentul este sustinut de Romania TV si Diverta, in parteneriat cu Agentia de Presa Mondena, Ideal Mariaj, Luxury si Evenimente Live.ro

Lansarea cartii va putea fi urmarita LIVE  pe site-ul Diverta.ro, Evenimentelive.ro si highclassmagazine.ro.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.