Romantic, sic, vintage

Romantic, sic, vintage

Cam asa am putea sintetiza pe scurt tendintele care guverneaza podiumurile creatorilor de rochii de mireasa.

Se pare ca stilul retro a reusit sa prinda din ce in ce mai multi adepti, asa ca majoritatea designerilor au mers pe stilul vintage sau cel romantic. Pentru miresele nonconformiste, creatorii au venit si cu o gama mai larga de rochii scurte sau colorate.

noutati

Inspiratie vintage

Pofta pentru vintage si retro nu a trecut nici in sezonul acesta, asa ca ne putem delecta cu structuri rafinate, materiale pretioase si o multime de detalii care apartin modei secolului trecut.

Noua ne-au placut in mod special colectiile semnate de Claire Pettibone si Alberta Feretti, dar si cea a Nataliei Gladman pentru Madeline Isaac-James.

noutati

Scurt, scurt, scurt

Asa cum in secolul trecut designerii taiau rochiile de bal victoriene pentru a face loc fustelor creion sau lalea, designerii moderni au scurtat cu incredere rochiile de printesa ale anilor trecuti.

Nu mai surprinde pe nimeni ca designeri consacrati precum Vera Wang, Oscar de la Renta sau Romona Keveza au acordat jumatate din numarul rochiilor din colectiile lor pentru creatiile care nu depasesc lungimea genunchiului.

 

noutati

Romantism rafinat

Departe de imaginea miresei ro­man­tice clasice, designerii ne pro­pun anul acesta o abordare delicata a rochiei de miresa. Avem pe podium aparitii discrete si structuri fluide care amintesc de eleganta rochiilor din Grecia antica. Colectia perfecta pentru a exemplifica acest trend este cea a Albertei Ferretti.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.