Romantic, sic, vintage

, ,

Cam asa am putea sintetiza pe scurt tendintele care guverneaza podiumurile creatorilor de rochii de mireasa.

Se pare ca stilul retro a reusit sa prinda din ce in ce mai multi adepti, asa ca majoritatea designerilor au mers pe stilul vintage sau cel romantic. Pentru miresele nonconformiste, creatorii au venit si cu o gama mai larga de rochii scurte sau colorate.

noutati

Inspiratie vintage

Pofta pentru vintage si retro nu a trecut nici in sezonul acesta, asa ca ne putem delecta cu structuri rafinate, materiale pretioase si o multime de detalii care apartin modei secolului trecut.

Noua ne-au placut in mod special colectiile semnate de Claire Pettibone si Alberta Feretti, dar si cea a Nataliei Gladman pentru Madeline Isaac-James.

noutati

Scurt, scurt, scurt

Asa cum in secolul trecut designerii taiau rochiile de bal victoriene pentru a face loc fustelor creion sau lalea, designerii moderni au scurtat cu incredere rochiile de printesa ale anilor trecuti.

Nu mai surprinde pe nimeni ca designeri consacrati precum Vera Wang, Oscar de la Renta sau Romona Keveza au acordat jumatate din numarul rochiilor din colectiile lor pentru creatiile care nu depasesc lungimea genunchiului.

 

noutati

Romantism rafinat

Departe de imaginea miresei ro­man­tice clasice, designerii ne pro­pun anul acesta o abordare delicata a rochiei de miresa. Avem pe podium aparitii discrete si structuri fluide care amintesc de eleganta rochiilor din Grecia antica. Colectia perfecta pentru a exemplifica acest trend este cea a Albertei Ferretti.

 

Toamna la genul masculin

Cu parfumul, coloritul si frumusetea sa, toamna este anotimpul perfect...

Alege-ti corect domnisoarele de onoare

Iti spuneam in urma cu ceva vreme ca trebuie sa...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.