Rujul rosu la celebritati

Rujul rosu la celebritati

Rosu este culoarea  pasiunii si a dragostei. Iar aplicata pe buze, ea dobandeste conotatii senzuale. Si cum produsele cosmetice trebuie alese in functie de pigmentul chipului, si rujul trebuie sa se supuna acestei reguli. Asa ca iti oferim un ghid complet al acestuia, inspirat de stilul celebritatilor de la Hollywood.

 

Sandra Oh

Actrita din “Gray’s Anathomy” (trad. “Anatomia lui Gray”) prezinta ca restul asiaticilor un chip in tonuri de galben. Iar nuantele cel mai putin “flatante” sunt cele dulci din categoria rozului. Alegerea ideala pentru ea ramane rujul in tonuri inchise de rosu.

ruj rosu

Lauren Conrad

Chipul lui Lauren Conrad se imbina perfect cu parul blond inchis si ochii in nuante de gri. Iar pentru ca “tabloul” sa fie perfect, nu putea lipsi rujul rosu cu accente de auriu.

rujul rosu

Andie McDowell

Pielea aurie a lui Andie McDowell este complementara nuantelor neutre, ca rosul sau maroul. Culorile se pot transfera foarte bine asupra buzelor, iar pentru a pastra nealterat lookul actritei specialistii in make-up aplica o doza de gloss clasic.

ruj rosu

Kourtney Kardashian

Sora lui Kim Kardashian este fericita a unui chip cu aspect bronzat. Nu o spunem noi, ci specialistii care subliniaza ca un astfel de pigment ii permite posesoarei sale sa poarte orice nuanta. De la culorile dulci pana la corai care functioneaza de minune.

ruj rosu

Selita Ebanks

Pielea inchisa la culoare este potriva unei palete coloristice calde, din care nu lipsesc oranjul si rosul. Acesta din urma poate suporta orice variatie cromatica cand este aplicat pe un chip ca al Selitei Ebanks.

ruj rosu

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.