Runaway brides cu trupa 3elle

Runaway brides cu trupa 3elle

Desi la inceput de drum, fetele din trupa 3elle vin cu noutati in industria muzicala. Noi le-am luat un interviu special pentru voi, afland in exclusivitate lucruri inedite.

 

Cum ati inceput cariera in acest domeniu? Ce v-a determinat sa optati pentru muzica, cand piata este destul de bogata in formatii si artisti, iar concurenta este si mai mare?

Cariera muzicala a venit firesc, ca o continuare a studiilor de specialitate, in momentul in care acestea s-au finalizat. Optiunea lansarii pe piata muzicala a fost o decizie usoara, piata este suprasaturata de pseudoartisti si nu neaparat de artisti reali. Concurenta pe segmentul pe care am ales noi sa ne lansam nu prea exista, ne referim aici la formula de trei fete si la diversitatea stilurilor, fiecare piesa in parte are un stil personal si se adreseaza tuturor devoratorilor de muzica buna. Stilul pe care il abordam este unul destul de comercial, iar pe piata muzicala este loc pentru toata lumea. Publicul decide ce vrea sa asculte si ce nu. In plus, nu ne temem de concurenta.

 

Rochii de mireasa

 

Sunteti prima trupa din Romania care are spectacole 4D. Cum se desfasoara acestea?

Echipa noastra de profesionisti si diversi colaboratori se ocupa cu implementarea si desfasurarea noului concept. Ne dorim ca spectacolul nostru sa nu fie unul generalist, ci un spectacol inedit si interactiv cu publicul.

 

Care este idolul vostru, artistul pe urmele caruia doriti sa mergeti?

Unul dintre idolii nostri este Michael Jackson, care a fost si a ramas prima si marea dragoste muzicala. Ana­ma­ria isi aminteste: „De cand eram mica, ascultam casetele tatalui meu cu diversi cantareti. Cand am auzit muzica lui Michael Jackson, am simtit cea mai mare emotie; dansam, traiam cu mare intensitate muzica lui. El mi-a insuflat pasiunea pentru muzica pop inca din copilarie. Astfel cred ca am primit „virusul” de a fi cantareata”. Un alt idol si un model de urmat in cariera noastra este Aretha Franklin.

 

Rochii de mireasa

 

Ce fel de esente folositi? Spuneti un “ingredient-secret”!

Inainte de a intra pe scena la concerte si dupa ce plecam, se vor simti in atmosfera esentele care ne plac cel mai mult, o combinattie intre cateva „ingrediente”.
 
Aveti anumite cerinte neobisnuite pentru concerte?

Cerintele neobisnuite la concerte vin de obicei din partea artistilor consacrati, care ne viziteaza tara si care isi doresc sa aiba cabina din spatele scenei pe care concerteaza plina cu diverse bauturi fine si mancaruri. Noi nu suntem fitoase si mai avem un drum lung de parcurs pana sa ajungem la nivel international. E suficient ca fanii sa ne primeasca cu caldura atunci cand urcam pe scena si nu mai avem nevoie de nimic. Ne racorim dupa concerte cu un dus si un masaj de relaxare!

 

Ati fost puse in situatia de a tine in buzunar dictionar germano-roman, pentru a va intelege cu spectatorii. De ce alte obstacole v-ati mai lovit?

Obstacole sunt deseori. In cantarile sustinute suntem insotite de patru dansatori, multe dintre locatii sunt cluburi unde scena este mult prea mica pentru noi, astfel tot timpul avem cate un mic obstacol, dar fara de care nu poti ajunge o artista consacrata.

 

Rochii de mireasa

 

Cum vizualizati nunta voastra? Va ganditi sa o organizati impreuna?

Nunta noastra va fi cu siguranta unica. Fiecare dintre noi va avea propria nunta pe care o va organiza dupa bunul sau plac, dupa ideile si visele ei. Evident ca vom face nuntile separat, nu toate trei in aceeasi zi, pentru a se bucura fiecare dintre noi de petrecere si pentru a savura asa cum se cuvinte unul dintre cele mai importante evenimente din viata sa. Muzica buna nu va lipsi cu siguranta! Normal ca in copilarie ne doream sa avem o nunta cu printi si printese, precum Alba-ca-Zapada sau Fat-Frumos, insa acum am observat ca nuntile simple si de bun gust sunt cele mai frumoase. Poate ca nunta nostra va avea loc peste hotare, in aer liber, pe malul oceanului sau la Little White Chappel din Las Vegas cu un Elvis pe post de martor si cu invitati dragi. Sau vom fugi la mare si vom petrece cu invitatii pe plaja pana dimineata. Nu se stie niciodata ce idei ne pot veni.

 

Ce alte surprize ne mai pregatiti?

Pentru aceasta toamna pregatim multe surprize! Un look de senzatie, o noua sedinta foto cu Edward Aninaru, o piesa care speram sa urce vertiginos in topurile mu­zicale si un videoclip. Si nu ne vom opri aici. Avem forte proaspete, concertele merg bine, asa ca asteptam cu nerabdare sa trecem granitele si sa concertam afara. Urmeaza sa cantam iar in Ungaria si deja avem solicitari pentru spectacole in Italia, Franta si Marea Britanie.

 

Rochii de mireasa

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.