Sacoul sport pentru mire

Sacoul sport pentru mire

Alegerea tinutei pentru ziua de nunta este un proces la fel de greu precum cel al miresei de a alege rochia de mireasa. Ideal Mariaj propune unui mire sportiv un sacou sport. Sunt elegante si potrivite pentru cei carora nu le place sa imbrace clasicul smoking.

Sacoul sport – lejer, dar elegant

 Sacoul sport este asemanator cu sacoul elegant de costumul, insa primul este facut especial pentru a fi purtat in orice situatii. Sacoul elegant te leaga de pantalonii de costum si accesorii precum cravata sau papion. Sacoul sport iti ofera mai multa libertate de miscare, de exprimare a stilului si iti da voie sa te simti mai relaxat.

Il poti purta cu diversi pantaloni de stofa, culori si modele diverse sau, daca nu esti adeptul pantalonilor de stofa, cu o pereche de blugi. Pentru acest timp de sacou nu ai nevoie de pantofi de ginerica, din contra poti sa completezi tinuta cu o pereche de pantofi de tenis sau adidasi, in cauzul in care nu te simti confortabil in pantofi eleganti.

Sacoul sport ofera ocazie tuturor viitorilor gineri sa poarte o tinuta lejera, dar foarte stilata.

Fiind vorba de un eveniment foarte elegant, si anume nunta ta, poti opta pentru o camsa slim si o cravata lata. Sau in functie de designul sacoului poti opta pentru o cravata foarte subtire si de culoare inchisa, care sa scoata in evidenta sacoul si camasa.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.