Scrisori de multumire catre invitati

Planificarea unei nuntii este un proces lung si plin de bucurii, insa dupa terminarea ceremoniei tinerii casatoriti vor sa plece si sa se relaxeze in luna de miere. De aceea, la intoarcearea din escapada romantica, mirii trebuie sa multumeasca tuturor celor ce au fost alaturi de ei in ziua nuntii si sa scrie o mica scrisoare de multumire.


Chiar daca le-ai multumit personal in ziua nuntii pentru prezenta si cadourile primite, este indicat sa le trimiti si o scrisoare de multumire personala. Scrisoarea de multumire este o modalitate eleganta prin care va veti exprima aprecierea.

 

 

 


Sfaturi pentru scrisorile de multumire


1.    Folositi o scrisoare personalizata – invitatul tau va aprecia mai mult daca ii vei scrie un mesaj personal decat daca ii vei trimite o scrisoare standard, tiparita de o agentie de specialitate. De asemenea, specificati si faptul ca va placut cadoul pe care l-ati primit.  


2.    Trimite scrisori de multumire si prietenelor care ti-au organizat petrecerea burlacitelor, chiar daca unele dintre ele nu au fost prezente la nunta. In cazul in care au fost prezente la ambele evenimente, multumeste-le pentru toate nominal: petrecerea burlacilor, prezenta la nunta si cadou.


3.    Nu folositi adresari precum “draga mea”, va fi considerat un mesaj standard. Adauga apelativului prenumele invitatului / invitatilor pentru a nu da impresia ca scrisoarea a fost trimisa la intamplare.


4.    Foloseste hartie alba, de buna calitate si cerneala albaastra sau negru. Este o variante elegant si usor de citit.


5.    Semneaza impreuna cu sotul tau scrisoarea. De acum incolo formati o familie, iar bucuria si recunostinta vine in partea amandurora.


6.    Invitatii ar aprecia foarte mult daca in scrisoarea de multumire ati include si o fotografie de la nunta, in care sa aparati si voi, dau si ei.

Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.