Se mai poarta manecile clopot

Se mai poarta manecile clopot

Primul pas in alegerea rochiei de mireasa este alegerea stilului. Trebuie sa ai in vedere: forma, manecile, decolteul, corsajul si trena.

In ceea ce priveste manecile, ele sunt importante caci de cele mai multe ori pot schimba cu totul aspectul tinutei tale. In plus, niste maneci inteligent croite, pot sa ascunda sau sa mascheze unele mici imperfectiuni, cum ar fi un brat ceva mai plinut, o leziune la nivelul pielii, un tatuaj care trebuie ascuns etc.

Vei fi surpinsa sa afli ca da, manecile clopot sunt inca la moda in ceea ce priveste rochiile de mireasa.

1

Este adevarat ca manecile clopot si-au cam pierdut cautarea de cativa ani, insa in domeniul rochiilor de mireasa ele nu se vor demoda niciodata, caci fac parte din arsenalul unei tinute incarcate, de tip printesa, asa ca se potrivesc foarte bine.

Nu ai de sa te temi asadar ca nu vei mai fi in trend cu o rochie cu maneci clopot. Dimpotriva, manecile clopot sunt foarte elgante si se potrivesc perfect tinutei tale.


1

Manecile clopot sunt lungi, se largesc in zona incheieturii, luand forma unui clopot. O rochie de mireasa de tip clopot cu niste maneci clopot, si cu un decolteu generos sunt o combinatie foarte potrivita!

Nu e musai insa sa ai o rochie cu maneci clopot doar la tinuta de tip pintesa, la o rochie impunatoare si cat mai ampla. Nicidecum.
Manecile clopot se potrivesc de asemenea si unei tinute ceva mai sobre.


2

De exemplu daca doresti o rochie dreapta, simpla, alba este o idée foarte potrivita sa alegi si manecile clopot. Daca tu te simti comfortabil, este in regula.

Ai putea eventual, in cazul in care rochia este ceva mai simpla sa optezi pentru niste maneci ceva mai incarcate, de exemplu o broderie foarte delicata aplicata manecilor, eventual niste pietre semipretioase aplicate la nivelul manecilor te vor face sa te simti ca o adevarat printesa.

3

E drept ca acest lucru va ridica in mod evident pretul rochiei, dar… odata esti mireasa, nu?  In acest caz ai putea sa renunti la eventualele bijuterii pe care ai fi vrut sa le porti la maini, ca de exemplu bratarile sau inelele; ai putea opta pentru un colier in jurul gatului.


4

Avand in vedere ca manecile in sine sunt o adevarata bijuterie, poti renunta la orice alt tip de accesoriu in aceasta zona.

De asemenea daca rochia ta este drapata, vaporoasa, cazand in falduri de sus poti opta fara problem pentru maneci clopot.


5


Niste maneci ceva mai lungi, foarte vaporoase, care sa atarne in jos, eventual cu o taietura foarte eleganta intr-o parte te vor face sa te simti ca o printesa celtica.

De asemenea o panglica aplicata la nivelul mainii care sa iti stranga clopotul manecii este foarte eleganta, o pangliga din saten sau din danatela chiar este o idée foarte potrivita pentru rochia ta vaporoasa.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.