Secrete pe care esteticiana dumneavoastra nu vi le va dezvalui (II)

Secrete pe care esteticiana dumneavoastra nu vi le va dezvalui (II)

Taramul tratamentelor de infrumusetare faciala este nelipsit de controverse. Asa ca in vreme ce o prima tabara a femeilor militeaza pentru frecventarea serviciilor de cosmetica, asociate relaxarii si curatarii in profunzime a porilor, cea de-a doua respinge total astfel de tratamente. Arielle Snyder, estetician la Club Prive Salon din cadrul Los Angeles, continua cu dezvaluirea celor mai populare trucuri specifice profesiei pe care o practica.


“Ne place sa realizam extractii de comedoane!”

“E drept, nu pot vorbi in numele tuturor esteticienelor, insa mie imi place sa fac extractii”, se confeseaza Snyder. Cu toate acestea, subliniaza aceasta, extractiile nu sunt capitolul favorit al scolilor ce pregatesc esteticieni, ceea ce inseamna ca acestia nu sunt dintre cei mai instruiti pe acest segment. “Este nevoie de eforturile suplimentare ale esteticienelor pentru obtinerea competentelor in acest domeniu”, completeaza Arielle.

Testul esteticianului, propriul ten

Zicala “Sa nu aveti incredere intr-un bucatar slab!” se aplica si cand vine vorba de tratamente de infrumusetare. “Pielea neingrijita a cosmeticienei dumneavoastra este primul semnal pentru a nu va lasa pe mana acesteia”, spune Snyder. Cu toate acestea, ea isi aminteste cum la 20 de ani lupta din greu impotriva acneei, acest fapt fiind principalul motiv din spatele experientei acumulate pe acest segment.

“Stim cand ne ascundeti adevarul!”

Daca ati umblat cu mainile murdare pe fata, cu siguranta esteticianul dumneavoastra va observa, printre elementele care va “tradeaza” numarandu-se crustele sau ranile infectate.

“Nu aveti nevoie de peeling sau microdermoabraziune!”

Nu de putine ori, clientii sunt cei care isi construiesc un discurs argumentativ in favoarea procedurilor de tipul peelingului chimic sau microdermoabraziunii, observa Snyder. Pentrum majoritatea oamenilor, in special pentru cei cu piele sensibila, astfel de interventii sunt lipsite de necesitate.

“Subestimat este, in schimb, faceliftul nechirrgical, adecvat in jurul varstei de 30 de ani. Acesta chiar functioneaza!”, spune celebra esteticiana. Aceasta completeaza ca, in ciuda reticentei initiale a clientilor, de a se prezenta de doua sau trei ori pe saptamana la salonul de infrumusetare, rezultatul este fabulos.

“Nu veti vedea rezultate imediate!”

“Pe cat de trist, pe atat de adevarat este ca tratamentele faciale nu vor genera rezultate la fel de rapid ca Botoxul sau Jubverdermul. Odata cu trecerea timpului, clientii care investesc in tratamentele faciale constata, in schimb, ca nu mai au nevoie de atat de multe trucuri pentru a arata natural”, incheie Snyder.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.