Secretele unei sedinte foto de logodna perfecte (I)

Secretele unei sedinte foto de logodna perfecte (I)

Cu siguranta va intrebati care sunt secretele ce se ascund in spatele unor fotografii cu adevarat extraordinare. Oare stau la baza circumstantele sau variantele cele mai creative ale fotografilor profesionisti? Ramane sa descoperiti singuri in randurile ce urmeaza.

 

Pentru fotografii naturale, trebuie sa te destinzi

Este de la sine inteles ca sunteti putin tensionati sau emotionati in cazul in care este prima voastra sedinta foto profesionista. Dar trebuie sa va lasati pe mana celor mai buni, ei stiu mai bine cum sa procedeze si sa va alunge orice temeri. Veti incepe sa va relaxati pe masura ce decurge sesiunea foto, obisnuindu-va cu atmosfera.

Kristina Carter - Vrai

De multe ori, locurile familiare ajuta la destinderea cuplurilor. Fie ca va amintiti povestiri petrecute, fie ca impartasiti intamplari haioase, important este ca voi sa va simtiti bine. Iar acest lucru se va reflecta in imaginile pline de veselie, pur si simplu adorabile.

Fresh In Love Photography

Inceputul sesiunii trebuie sa se realizeze neaparat intr-un cadru comun voua. Acesta poate include bucataria, unde gatiti impreuna cu dragoste cele mai gustoase mancaruri, sau cafeneaua voastra favorita, unde va place sa savurati cea mai delicioasa ciocolata calda. In acest fel, aveti garantia unui pictorial cu siguranta reusit.

Di Bezi Photography

Atitudinea voastra are de asemenea un rol important. Cu cat transpuneti mai mult sentimentele voastre in spatele lentilei aparatului foto, cu atat mai mult imaginile vor reprezenta realitatea. Afectiunea dintre doi oameni este cel mai frumos lucru care poate fi imortalizat intr-o mie de cuvinte.

Kyle Hale

Introducerea in peisaj a unui animal de companie va ajuta cu siguranta la „spargerea ghetei”. De multe ori, oamenii se simt incomod din cauza focalizarii camerei pe ei. Includerea unui al treilea personaj reduce din presiunea atmosferei si faciliteaza interactiunea unui cuplu.

Channing Johnson Photography

Locatia, in special daca este captivanta si cu insemantate, poate fi totul

Pentru fotografii dramatice, opteaza pentru imagini unice incropite din locuri cat mai originale. Fotograful vostru ar putea avea in minte cateva locuri favorite, dar totodata ii puteti sugera o destinatie cu insemnatate sentimentala pentru voi. Zona in care v-ati mutat impreuna prima oara, care cuprinde multe plimbari romantice prin parc si intalniri cat mai prelungite, poate fi un punct de start foarte bun. Picaturile de roua diafane, regasite in fundalul unor portrete inedite, jocurile de culori dintre orasul prafuit si cerul senin sau contrastele dintre monotonia locului si pasiunea voastra stau la baza celor mai reusite poze. Pozitionarea voastre trebuie sa fie intotdeauna descentrata, pentru ca atractia privitorului sa fie in ansamblu, voi distingandu-va detasat din poza.

Olivia Leigh Photographie

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.