Secretele unei sedinte foto de logodna perfecte (II)

Secretele unei sedinte foto de logodna perfecte (II)

Cu siguranta va intrebati care sunt secretele ce se ascund in spatele unor fotografii cu adevarat extraordinare. Oare stau la baza circumstantele sau variantele cele mai creative ale fotografilor profesionisti? Ramane sa descoperiti singuri in randurile ce urmeaza.
 
Tinutele bine gandite pot transforma radical pozele

Atunci cand optati pentru imbracamintea pentru sesiunea foto, luati in considerare si locatia. „Daca vreti sa va fotografiati intr-un peisaj de padure, tocurile inalte nu sunt o alegere buna”, detaliaza fotograful Kimberly Hurst. Culorile ar trebui, de asemenea, sa fie in concordanta ce locatia – nuantele intunecate se potrivesc unui mediu urban, pe cand tonurile calde isi gasesc locul intr-un cadru rustic. „ Nu este vorba sa va imbracati ca si cum ati juca un rol”, continua Kimberly. „Daca vei purta ceva in care te simti bine, vei arata senzatinal si vei prinde mai multa incredere”. Asigura-te sa ai la indemana haine de schimb, pentru a exista varietate in fotografii.

Kimberly Hurst Photography

De asemenea, partenerul tau va trebui sa se incadreze in acelasi nivel de formalitate. Daca te hotarasti sa porti o rochie pentru cocteil alaturi de tocuri, este necesar ca viitorul tau sot sa excluda din variante perechea de blugi si tricoul.

 

Fresh In Love Photography

„Deseori le sugerez cuplurilor sa aduca totodata si alte accesorii de imbracaminte, pe care le-ar putea combina garderobei de la sedinta foto, creand diversitate”, declara reprezentanta firmei Bezi Photography, Diana Bezi. „Ii ajut chiar personal sa-si schimbe tinutele. Nu este nevoie sa existe o similitudine perfecta intre cei doi, insa trebuie sa se regaseasca culori care sa completeze unul pe celalalt”. Tricoul lui rosu puternic si puloverul tau intr-o nuanta pala de lavanda vor conferi energie intregii fotografii.

Di Bezi Photography

O iluminare buna este, pe langa toate, cel mai importanta factor in realizarea unor fotografii reusite. „Intotdeauna incerc sa stabilesc sedintele foto cu o ora sau doua inainte de apusul soarelui – atunci este cea mai potrivita, calda si fermecatoare lumina”, explica Kimberly Hurst.

Christine Farah Photography

Pentru realizarea unui cadru cu adevarat dramatic, fotografiaza chiar la apus. Lumina, ambientul, culorile confera intregii imagini mister, siluetele deslusindu-se mai vag, iar chipurile primind un aer diafan.

Pen Carlson

Sesiunile foto realizate in mijlocul zilei pot fi foarte dezamagitoare. „Razele soarelui se difuzeaza direct deasupra capului, atunci fiind de asemenea foarte puternice”, explica Stephanie Williams. „Daca faci poze in acea lumina, vei observa crearea unor cearcane nedorite, toate imperfectiunile pielii vor fi accentuate, iar ochii tai vor fi probabil mult mijiti”.

Stephanie Williams Photography

Un fotograf bun va sti cu siguranta cum sa ajusteze setarile camerei astfel incat sa poata manipula lumina naturala in vederea realizarii celui mai frumos efect posibil, fie artistic, fie de stare. Insa putina „magie” data de post-prelucrarea fotografiei va conferi intotdeauna un plus imaginii.

Christine Farah Photography

Daca vrei ceva cu adevarat deosebit, opteaza pentru o sedinta foto cu poveste

Exista nenumarate teme si decoruri, din care sa poti alege ceea ce vi se potriveste mai mult. In acest caz imaginatia voastra nu trebuie sa cunoasca limite. Bineinteles, nu toata lumea se poate regasi in aceasta optiune. Este nevoie de mult timp pentru pregatiri, punerea „in scena” a unei astfel de sesiuni fiind o provocare destul de mare. Joy Harmon Prouty de la firma Wildflowers Photography a lucrat alaturi de clientii sai, Hayley si Alex, pentru crearea temei „Alice in tara minunilor”. „I-am ghidat pe cei doi spre o idee care sa-i reprezinte cel mai bine”, spune Joy. In timp ce o astfel de ambianta poate inspira cu siguranta anumite sentimente, adevarata satisfactie vine din reusita transpunerii povestii de dragoste a cuplului in tema data. Insa indiferent de decorul ce va inconjoara, trebuie sa fiti mereu in pielea voastra, nu a unor alte caractere din basme sau filme. Odata ce aceste reguli sunt stabilite, puteti da frau liber imaginatiei. Perechea exemplificata a ales aceasta tema, deoarece mireasa a avut o pasiune pentru povestea data. Pentru aranjarea decorului, Joy a utilizat costumatii din garderoba proprie, incluzand rochia vintage bleu. Pictorialul a avut loc chiar in curtea lui Joy, unde energia a fost conferita de folosirea unei cuverturi, a unor scaune vechi si a unor cartoane pictate manual, intruchipand nori. Hayley a contribuit, de asemenea, la alcatuirea scenei, prin canile de ceai cu o traditie indelungata, de peste 100 de ani.

Wildflowers Photography/Joy Harmon Prouty

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.