Sedinta foto la petrecere burlacelor

Sedinta foto la petrecere burlacelor

Ideile pentru petrecerea burlacelor sunt din ce in ce mai nonconformiste, de aceea Ideal Mariaj iti propune o sedinta foto la petrecerea burlacitelor.

Toate femeile au visat, macar o data in viata, sa fie fotomodele, de ce sa nu va indepliniti visurile?

 

 

 

 

 

 

Sedinta foto formala

 

Impreuna cu prietenele tale programati o sedinta foto cu un fotograf profesionist. Ai nevoie de un fotograf profesionist care face fotografie de moda, un make-up artist si un hairstilist.

 

Foto alb-negru


Intalniti-va cu fotograful si decideti cum vreti sa arate fotografiile, ce teme si, mai ales, ce tinute sa abordati. Hotarati-va asupra locatiei, poate fi studioul fotografului sau o locatie in aer liber.

Organizatoarea petrecerii trebuie sa se ocupe si de ambianta, de partea cu mancare, bautura si o posibila coloana sonora. Pe un fundal muzical va veti simti mai relaxate, iar fotografiile vor iesi mai bine, intrucat veti fi spontane si naturale.

Sedinta foto handmade

In cazul in care nu va permiteti sa angajati un fotograf profesionist, un make up artist sau un hairstilist nu va speriati, Puteti sa faceti singure aceste lucruri. Cu siguranta, exista una dintre voi care stie sa machieze frumos sau sa coafeze splendid. De partea cu fotografiatul se poate ocupa un prieten, barbatii stiu sa se descurce mai bine cu tehnologia.

In legatura cu locatia, puteti opta pentru casa uneia dintre voi sau intr-un parc. Tinutele pot fi alcatuite din propriile garderobe, va fi distractiv sa incerci rochia pe care ai vazut-o pe X si iti doreai sa o imbraci macar o data.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.