Sergio Rossi in lumea mireselor

Sergio Rossi in lumea mireselor

Cunoscut pentru tocurile inalte prin care si-a impus semnatura, Sergio Rossi a reusit sa atraga fane chiar si din randul celebritatilor, precum Vanessa Hudgens, Halle Barry, Eva Herzigova si multe alte staruri de pe covorul rosu.

Acum, luxosul brand italienesc a patruns si in „zona alba”, lansand prima sa colectie de pantofi pentru mirese. Cele 16 perechi realizate de catre directorul creativ al firmei, au adoptat o linie romantica, asociata cu notiunea de frumusete si senzualitate.

Toti acesti pantofi fermecatori vor fi mai mult decat ajutorul tau de nadejde in drumul catre altar, ci si in parcurgerea intregului eveniment cu zambetul pe buze. Mai mult decat traditionalul element „ceva nou”, in ei regasesti totodata elementul albastru ce nu poate lipsi din ziua nuntii. Ascuns delicat in fiecare talpa, se afla o mica piatra de cristal Swarovski. Perfect!

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.