Sfaturi de ingrijire pentru miri de la make-up artistul Amy Chan

Sfaturi de ingrijire pentru miri de la make-up artistul Amy Chan

Una dintre cele mai cunoscute specialiste de make-up de la nivelul continentului american, Amy Chan, ofera sfaturi pentru ingrijirea mirilor inaintea festivului moment.


Ingrijirea tenului

“Pastrarea unei rutine de ingrijire a pielii poate face minuni pentru tenul dumneavoastra”, isi incepe discursul Amy Chan. Etapa ar trebui sa inglobeze curatarea si hidratarea cu ajutorul cremei si aplicarea protectiei solare pe parcursul zilei. Aceasta nu ar trebui sa se intinda pe o durata mai mare de doua minute, fiind efectuata cu regularitate atat dimineata, cat si seara. Make-up artistul recomanda o data pe saptamana aplicarea unei masti de exfoliere si frecventarea serviciilor de cosmetica o data pe luna pentru o curatarea in profunzime a tenului. Cat despre produsele utilizate, aceasta isi sfatuieste clientii sa foloseasca produse din categoria demachiantelor.

Par

“Aplicarea unui tratament in mod regulat, destinat ingrijirii podoabei capilare este foarte important”, spune Amy Chan. “Tunsorile realizate la intervale de timp respectate cu strictete conduc, de asemenea, la prevenirea despicarii varfurilor”, completeaza aceasta, recomandand alocarea a 30 de minute la fiecare sase saptamani haistylistului. In categoria tratamentelor realizate acasa se inscrie masarea scalpului cu ulei de masline.

Machiaj

Pentru a masca semnele lasate de stresul pe care il atrage dupa sine marele eveniment, Amy Chan recomanda aplicarea unui fond de ten, completat de pudra.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.