Sfaturi de shopping pentru mame

Sfaturi de shopping pentru mame

Fie ca este vorba de mama mirelui sau de cea a miresei, propria tinuta ramane aproape intotdeauna in plan secund. Rochia miresei va fi intotdeauna mai importanta pentru soacra mica. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa se neglijeze. Asa ca iata cateva sfaturi pentru cumparaturi care sa ii permita mamei sa arate minunat la nunta.
mama miresei
 

Comunicarea este cheia

Toti vor fi cu ochii pe soacre la nunta, iar de fotografii nici nu mai vorbim. Dar pentru o tinuta reusita, comunicarea este esentiala. Mama ar trebui sa vorbeasca cu mireasa, pentru a afla cat mai multe despre regia evenimentului in care va avea un rol principal. Asa ca va avea nevoie de “indicatii regizorale” pentru a intra in rol.


mama miresei

Shopping timpuriu

Daca nu vreti sa va treziti cu o problema in ultimul moment, indicat ar fi ca sesiunea de cumparaturi sa inceapa din timp. Asta nu inseamna ca trebuie sa mergeti in cautat de tinute inainte ca mireasa sa si-o fi ales pe a ei. Ea va furniza informatii mai clare asupra stilului de pretrecere pe  care si-l doreste miresica.


mama miresei

Gasirea nuantei

Primul lucru pe care trebuie sa il luati in considerare este culoare pe care mama ar trebui sa o poarte. Incepeti cautarile cu cateva nuante deja in gand, dar stati departe de alb, bej si ivoir, pentru ca nu vreti sa para ca si cum ar incerca sa fure atentia. Oricum, mama ar trebui sa incerce sa tina cont de sfaturile miresei, iar daca apar divergente, ele sa fie explicate.


mama miresei

Asortarea

Ai grija sa nu faci o greseala comuna si sa incerci sa potrivesti tinutele mamelor cu cele ale domnisoarelor de onoare. Daca deja te-ai gandit ca iti doresti ca ele sa fie imbracate intr-un anumit fel, soacra si mama nu intra la acelasi capitol. Nici cu anumite piese de decor nu ar trebui sa incerci sa gasesti similitudini, pentru ca acesta este un obicei blamat de orice stilist.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.