Sfaturi despre cum sa porti rochia de mireasa iarna (II)

Sfaturi despre cum sa porti rochia de mireasa iarna (II)

Desi majoritatea nuntilor au loc in timpul verii, nuntile desfasurate toamna sau iarna au mai mult farmec.

Sa fie de vina frumusetea peisajului care te transpune in scene din povesti si basme sau sentimentul accentuat de caldura sufleteasca indus de frigul de afara?

Pentru unii da, dar pentru majoritatea mireselor care aleg aceasta perioada conteaza gama variata de accesorii din care pot alege pentru a-si completa tinuta pe timpul iernii.


1

Pentru ele, si nu numai, avem urmatoarele sugestii:

O alta modalitate prin care puteti infrumuseta o tinuta de iarna este sa purtati o rochie de mireasa cu spatele gol, avand ca accesorii o pereche de cercei tip candelabru si o bratara lata.

1

Rochiile de mireasa in stil victorian cu tonuri de auriu sunt foarte populare pentru nuntile desfasurate in timpul iernii sau toamnei. Alegeti rochii de mireasa in tonuri de sampanie sau ivoire, din materiale naturale precum matasea.

Bijuteriile masive din aur complimenteaza aceste culori si texturi. Exista ceva clasic, nemuritor in frumusetea si bogatia bijuteriilor de aur care ii insufla miresei sentimentul de lux si eleganta.


2

Pentru un look sexy si modern, dar clasic in acelasi timp, alege o rochie de mireasa inspirata din moda zeitelor grecesti, lunga si fluida, sau o rochie romantica cu straturi suprapuse.

In situatia in care rochia de mireasa este alba si preferi o culoare prafuita in stil vintage, exista posibilitatea sa o reconditionezi din timp daca stii unde sa cauti.


3

Planificarea si comandarea rochiilor de mireasa de iarna din timp este o buna modalitate de a economisi bani, cumparand rochia si accesoriile in afara sezonului de iarna sau toamna, cand sunt mai scumpe.

Cu ajutorul internetului, exista avantajul de a gasi ideile cele mai potrivite pentru o nunta desfasurata iarna si o vasta colectie de modele de rochii si accesorii prin intermediul magazinelor virtuale exclusive care comercializeaza produse vintage destinate mireselor.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.