Sfaturi pentru a alege verighetele ideale

Sfaturi pentru a alege verighetele ideale

Cand nunta iti bate in usa trebuie sa ai in vedere multe lucruri, iar unul dintre ele este alegerea verighetelor, pe care o faci alaturi viitorul tau sot. In privinta asta, avem cateva sfaturi pentru mirese, foarte utile.

 

Exista un numar extrem de mare de modele de verighete, asadar documenteaza-te ce modele iti plac. In functie de ce gasesti, le poti personaliza cum doresti tu si partenerul tau, incepand de la metalul din care sunt facute, daca sunt batute sau nu cu pietre, si terminand cu inscriptionarea lor.

 

In primul rand, trebuie sa va decideti din ce metal vreti sa aveti verighetele. Daca insa nu sunteti convinsi ca puteti alege unul singur, puteti combina aur alb cu aur galben, de exemplu. Rugati bijutierul sa va arate un catalog cu toate modelele de verighete din doua culori.

 

Daca va doriti verighete cu forme geometrice sau cu multe forme in relief, sfatul nostru pentru voi, viitoarele mirese, e sa alegeti ca acestea sa nu fie facute din metale dure, cum este titanul, datorita dificultatii mari de prelucrare.

 

In privinta latimii, e bine sa alegeti verighete care nu sunt foarte late deoarece pot fi incomode si prea grele pentru deget.

 

Un alt sfat pentru mirese este legat de marimea verighetelor. Acestea trebuie sa intre usor, dar in acelasi timp sa va iese greu de pe deget, sa puna putina piedica cand incercati sa le scoateti.

 

Pentru un plus de design, puteti sa va inscriptionati verighetele cu numele voastre, cu data casatoriei sau cu o declaratie de dragoste.

 

Nu trebuie sa uitati ca verighetele alese le veti purta toata viata si ca sunt cel mai sfant simbol al cununiei, de aceea, urmand aceste sfaturi, veti putea gasi inelele ideale care sa va uneasca.

 

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.