Sfaturi pentru alegerea culorilor de nunta

Sfaturi pentru alegerea culorilor de nunta

Culoarea este cel mai important detaliu pe care il ai de stabilit in realizarea decorului pentru nunta. De aceea, nu ar trebui sa fi surprinsa cat de mult timp iti ia sa te hotarasti asupra ei. Cheia unei combinatii de culori reusite este cunoasterea relatiei dintre nuante si alegerea unei culori preferate de la care sa prornesti.
sfaturi pentru alegerea culorilor de nunta

Inspira-te din natura

Las-o pe Mama Natura sa iti fie ghid, pentru ca oricum se spune ca ea nu face greseli. De exemplu, rozul poate fi folosit pe tot parcursul anului, dar culorile pastel si cele pale pot parea prea sterse pentru o nunta de toamna sau una de iarna. Vara, pastreaza nuantele inchise, precum rosul burgund, doar pentru accentele de culoare.


sfaturi pentru alegerea culorilor de nunta
 

Informeaza-te

Afla despre combinatiile de culori care ti-ar putea placea. Poti face asta vizitand o galerie de arta sau, daca esti mai comoda, poti rasfoi cateva reviste de design interior sau de moda. De acolo vei afla care sunt culorile vedeta ale sezonului si felul in care acestea se pot asorta.


sfaturi pentru alegerea culorilor de nunta

Alege o culoare dominanta

Atunci cand te apuci de decorat, este important sa alegi o culoare principala. Abia dupa aia poti incepe sa te gandesti la nuante si combinatii. De exemplu, pentru o nunta de vara, poti alege sa decorezi in albastru. Asta se traduce prin fete de masa bleu si funde pentru scaune bleumarine, spre exemplu.


sfaturi pentru alegerea culorilor de nunta

Seteaza atmosfera

Da-ti seama ce sentimente vrei sa transmiti prin nunta ta. Vrei o sarbatoare linistita, una romantica, regala sau una plina de energie? De exemplu, o combinatie de galben vibrant si maro ciocolatiu este potrivita pentru o nunta country sic de vara. Daca adaugi putin auriu, te va duce cu gandul la Franta in perioada regalitatii.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.