Sfaturi pentru alegerea verighetei mirelui

Sfaturi pentru alegerea verighetei mirelui

Verighetele sunt simbolul legaturii voastre, asa ca nu ignora acest aspect al nuntii. Iar pentru barbati bijuteriile sunt un subiect delicat. Dar inainte sa te gandesti ca nu ai nevoie de ea, cel mai probabil ar trebui sa iti imaginezi si ca viitoarea sotie nu te va lasa sa scapi fara sa o porti. Asa ca mai bine alege cu grija, pentru a o purta cu placere.

verighete pentru mire

In primul rand, este important sa iti alegi verigheta cu cel putin o luna inainte de nunta. Astfel vei avea suficient timp sa te ocupi de probleme legate de maime sau disponibilitate. La fel de important este sa iti faci o documentare temeinica inainte sa intri in magazin, pentru a nu fi coplesit. Iti vine sa crezi sau nu, oferta pentru verighete pentru barbati este cat se poate de variata. De asemenea, stabiliti impreuna daca verighetele  voastre trebuie sa semene sau nu.

verighete pentru mire

Vei avea de ales dintre mai multe tipuri de metale, iar fiecare are avantajele si dezavantajele lui. Desi pana la urma totul se rezuma la pret si la preferintele personale, cele mai multe verighete sunt facute din aur, fie el alb sau galben. Pentru ca este un metal usor, aurul este potrivit pentru viitorii miri care nu sunt obisnuiti sa poarte inele. O alta optiune este platina, care insa este un material nu doar scump ci si mult mai greu. Printre celelalte metale dintre care poti alege se numara titaniul, argintul si paladiumul, de aceea este important sa ii ceri parerea bijutierului.


verighete pentru mire

Pe langa metal, unii miri aleg sa isi decoreze verigheta. O poti face folosind diamante, pietre pretioase, semipretioase sau gravuri. De aceea, si la acest capitol esentiala este documentarea. Poate vei vrea sa acorzi o insemnatate si mai speciala verighetei, folosind piatra zodiei tale sau un talisman norocos care sa va protejeze casnicia. In plus, fiecare dintre alegerile pe care le faci are un cost propriu. Diamantele, oricat de mici, vor fi intotdeauna cea mai costisitoare dintre ele.


verighete pentru mire

Atunci cand iti cumperi verigheta trebuie sa iei in considerare si felul in care iti vine. Exista numeroase dimensiuni, incepand cu cele casice, pentru ca tu sa te simti confortabil purtand-o. Principala diferenta este aceea ca unele verighete au taietura rotunjita sau dreapta. Prima dintre ele va fi mai usor de purtat tocmai pentru ca iti va lasa mai putine urme.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.