Sfaturi pentru o nunta in padure

Sfaturi pentru o nunta in padure

Restaurantele sunt deja demodate! Iti propunem sa alegi un cadrul mult mai relaxat pentru nunta ta: o padure linistita si un decor de nota 10!

Organizatorul nuntii tale va veni cu idei care mai de care mai nastrusnice daca il vei anunta ca ai de gand sa tii petrecerea nuntii tale intr-un decor atat de natural si de inedit.


nunta padure


Pasii sunt simpli: alege locatia, discuta cu cei de la directia silvica, obtine aprobarea pentru instalarea cortului de nunta pe o perioada determinata si distreaza-te cat cuprinde!

Chiar daca ti se pare o locatie neobisnuita, ea nu difera cu nimic de una traditionala. Mai mult chiar, invitatii tai vor fi incantati sa redescopere o frantura de natura pe care probabil o uitasera.


nunta padure

Noi am ramas placut impresionati de nunta lui Emily si a lui Tyler din octombrie anul trecut. Cei doi au vrut sa isi surprinda invitatii si au ales ca locatia sa fie o padure din apropierea orasului american Atlanta.

Mireasa a ales tonuri de roz, alb si verde pentru tematica nuntii si a vrut sa foloseasca pe cat posibil cat mai multe detalii romantice.

nunta padure

Locatia inedita a fost un parc natural din apropierea orasului in care cei doi miri locuiesc iar organizatorul a avut grija ca absolut nimic sa nu le lipseasca petrecaretilor.

Au fost folosite mai multe corturi de culoare alba iar mesele au fost rotunde cu huse albe si decoratiuni roz.

nunta padure


Atentia tuturor a fost captivata de servetelele roz cu decoratiuni florale si de suporturile de farfurii cu detalii argintii.

Invitatii au fost serviti cu o multime de delicatese toate aduse de firma de catering si servite impecabil. Chiar si intr-o locatie inedita serviciile pot fi ireprosabile!

 


nunta padure

Distractia principala a fost dansul in aer liber si focul de artificii de la miezul noptii.

Chiar daca se aflau in sanul naturii mirii au petrecut cum se cuvine iar muzica relaxanta nu a deranjat cu nimic echilibrul natural.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.