Sfaturi pentru realizarea listei de invitati

Sfaturi pentru realizarea listei de invitati

Lista de invitati depinde foarte mult de bugetul nuntii. Ideal Mariaj te sfatuieste cum  sa impaci bugetul cu numarul invitatiilor.

Dimensiunea listrei de invitati influenteaza cheltuielile de nunta, de la optiunea pentru restaurant la atmosfera evenimentului. Cu siguranta, nu vrei sa tai persoane de pe lista de invitati, fie ca este vorba de un numar de cinci oaspeti.

Intocmeste lista invitatiilor alaturi de logodnicul tau si de mamele voastre, astfel vei fi sigura ca nu vei omite pe cineva. Pentru ca lucrurile sa mearga in regula foloste te de urmatoarea strategie atunci cand trebuie sa tai persoane de pe lista de invitatii:

1. Stabileste-ti un obiectiv in ceea ce priveste dimensiunea listei de invitati. Il poti stabili in functie de buget sau limita spatiului.

2. Ierarhizeaza persoanele in functie de importanta lor, nu este necesar sa inviti rude atat de indepartate incat nu le-ai vazut niciodata in viata ta.

3. Dupa ce ati intocmi listele de invitatii, comparati-le si taiati-i pe cei care apar de doua ori.

4. Dupa ce ati realizat o singura lista, adauga persoane pe care vrei sa le inviti si stabiliti un numar de invitatii.

5. Daca obiectul este depasit, determina un numar de persoane pentru a-i taia de pe lista.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.