Sfaturi pentru un machiaj de mireasa reusit

Sfaturi pentru un machiaj de mireasa reusit

Ai de gand sa fii propriul make-up artist pentru nunta ta? Daca ai ales un eveniment relaxat atunci cel mai probabil faci alegerea potrivita. Insa asta nu inseamna ca trebuie sa ai mai putina grija cu machiajul tau. De aceea ti-am pregatit cateva sfaturi de nadejde.
sfaturi beauty

Fondul de ten

Foloseste un fond de ten lichid pentru a crea baza potrivita pentru machiajul tau. Nu uita sa agiti sticla inainte de folosire, pentru a amesteca pigmentii. Iar daca alegi sa il aplici cu o pensula, foloseste una al carei par sa aiba o latime de aproximativ patru centimetri, pentru aplicare uniforma. Pentru o fixare de durata, aplica un strat subtire de pudra.

Fardul de pleoape

Secretul unor ochi care capteaza atenta este sa aplici un punct de sclipici peste fardul de pleoape, in mijlocul ochiului. Iti va face privirea sa para mai luminoasa si ochii la iti straluceasca.

Eyeliner-ul

Pentru a umple spatiile dintre gene asa cum trebuie, recomandat este sa folosesti un eyeliner lichid. Iar un truc usor de folosit daca nu esti obisnuita cu creionul de ochi este sa nu tragi de pleoapa atunci cand il aplici. Astfel nu se va intinde si vei defini inca de la inceput forma. Finalzeaza machiajul cu mascara, pentru a da adnacime privirii.

Machiajul buzelor

Alegerea nuantei potrivite de ruj poate fi o treaba complicata. Nu cred ca mai este cazul sa mentionam regula de baza conform careia daca ai un machiaj incarcat la ochi, buzele trebuie sa fie cat mai naturale. Dar daca nuanta este o problema, nu te speria. Poti sa iti creezi propria culoare amestecand un ruj cu pigment colorat, cu unul nude.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.