Sfaturi pentru un machiaj reusit

Sfaturi pentru un machiaj reusit

Ai hotarat ca machiajul este unul dintre capitolele la care vei face economii si ti-l vei face chiar tu? Asta nu inseamna ca trebuie sa arate mai putin profi decat cel facut de un artist, mai ales daca nu iti doresti combinatii complicate.


Pentru un look simplu, dar care sa iti scoata in evidenta atuurile, ti-am pregatit cateva sfaturi de baza pentru ca machiajul tau sa arate si sa se pastreze impecabil pe durata intregului eveniment.


sfaturi de machiaj

 

Aseaza produsele in straturi. Mireasa moderna ar trebui sa tinteasca un look fresh si radiant, care nu are nimic de-a face cu tenul incarcat. Adesea femeile cred ca un strat gros de fond de ten va acoperi toate imperfectiunile si va da senzatia unei pieli fara defecte. Adevarul este ca, in realitate, ea va arata incarcata, uleioasa si, dupa cateva ore, machiajul va incepe sa o ia la vale.

Mai bine alege sa folosesti mai multe straturi de produse. Dupa crema hidratanta aplica o baza de machiaj, care ii va da fondului de ten o rezistenta mai mare. Iar un produs pe baza de silicon te va ajuta sa umpli si ridurile fine. Aplica fondul de ten cu o pensula, incepand din centrul fetei, pentru ca apoi sa intinzi spre margini.

 

sfaturi de machiaj

 

Foloseste corector, el ajutandu-te sa scapi de cele mai multe imperfectiuni. Iti va acoperi cearcanele si roseata si vei avea un ten curat, dar alege doua produse diferite pentru zona ochilor si pentru restul fetei. Iar daca te trezesti cu un cos in ziua cea mare, nu te panica!

Dupa ce ai aplicat fondul de ten, foloseste o pensula cu un corector puternic, pe care sa il batatoresti pana intra in piele. Repeta procesul pana ai obtinut acoperirea pe care ti-o doresti si apoi fixeaza cu o pudra usoara.

 

sfaturi de machiaj

 

Pudra este un element esential al machiajului de nunta. Asa ca lasa la o parte toate ideile preconcepute, pentru ca produsele de machiaj au evoluat suficient cat sa ai incredere in efectul lor. Multe dintre mirese cred ca pudra le va incarca fata, dar cheia este sa o aplici exact acolo unde este nevoie de ea, adica in zona T, pentru a nu fi lucioasa, si pe pleoape, ca baza pentru fard.

 

sfaturi de machiaj

 

Sari peste iluminator. Desi iti va da luminozitate tenului, este bine sa renunti la orice produs care straluceste, pentru ca in fotografii va fi singurul care va iesi in evidenta. Cel mai indicat este sa renunti la orice produs cu sclipici sau particule stralucitoare daca vrei ca blitzul aparatului sa nu iti strice toate fotografiile. Cel mai bun inlocuitor este un blush cremos si lookul va fi radiant.

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.