Sfaturi pentru unghii frumoase

Sfaturi pentru unghii frumoase

Unghiile miresei trebuie sa fie ingrijite si frumos aranjate pentru ziua nuntii. Este musai o programare la salon cu o zi inainte de ceremonie, insa intre timp ai grija de mainile tale urmand sfaturile de mai jos.

  • Achizitionaţi o pilă cu patru feţe.Suprafeţele denivelate, aspre şi neuniforme de la suprafaţa unghiilor se uniformizează elegant cu o pila specială de lustruit. Aceasta netezeşte şi conferă un extraordinar efect stralucitor, ca şi cum unghiile ar fi lăcuite.
  • Nu pili unghia prea mult, dar nici nu le lasă să crească excesiv, riscul de a se rupe va creşte. Când dai cu pila, începe dintr-o singură parte şi păstrează sensul, altfel, dăunezi unghiei.
  • Dacă cuticulele tale sunt în formă de oval la bază, ai putea alege forma pătrăţoasă, însă dacă ai degetele mai alungite şi frumoase, poţi opta pentru forma ovală a unghiilor. Pentru unghiile scurte numai culorile deschise sunt potrivite, iar dacă le ai lungi, atunci ai mai multe opţiuni, fie pastelate, fie sidefate în orice nuanţă!
  •  Chiar dacă sunt foarte solicitate şi în trend , nu opta pentru unghiile false.Peste o luna de zile tragi pentru a-ţi reface unghiile după o perioadă în care ai purtat unghii false. Se schimbă până şi culoarea acestora şi în plus rişti să capete anumite pete roşiatice.
  •  Hidratarea unghiilor este foarte importantă pentru frumuseţea lor: consumati multa apa şi alimente proaspete şi sănătoase.
  •  Pentru a scapă de petele galbene (cauzate de tutun sau lacuri) utilizaţi o linguriţă de apă oxigenată (20, 30 vol) diluată cu un pahar de apă, timp de 10 minute.
  •  Pentru a albi şi întări unghiile utilizaţi o jumătate de lămâie şi frecaţi suprafaţa unghiei pentru câteva minute în fiecare dimineaţă şi seară.
  •  Pentru a reda rezistenţa unghiilor folosiţi un amestec de ulei de măsline şi vitamina E (încălzit puţin) săptămânal, masănd conturul unghiilor.
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.