Sfaturi pentru unghii frumoase

Unghiile miresei trebuie sa fie ingrijite si frumos aranjate pentru ziua nuntii. Este musai o programare la salon cu o zi inainte de ceremonie, insa intre timp ai grija de mainile tale urmand sfaturile de mai jos.

  • Achizitionaţi o pilă cu patru feţe.Suprafeţele denivelate, aspre şi neuniforme de la suprafaţa unghiilor se uniformizează elegant cu o pila specială de lustruit. Aceasta netezeşte şi conferă un extraordinar efect stralucitor, ca şi cum unghiile ar fi lăcuite.
  • Nu pili unghia prea mult, dar nici nu le lasă să crească excesiv, riscul de a se rupe va creşte. Când dai cu pila, începe dintr-o singură parte şi păstrează sensul, altfel, dăunezi unghiei.
  • Dacă cuticulele tale sunt în formă de oval la bază, ai putea alege forma pătrăţoasă, însă dacă ai degetele mai alungite şi frumoase, poţi opta pentru forma ovală a unghiilor. Pentru unghiile scurte numai culorile deschise sunt potrivite, iar dacă le ai lungi, atunci ai mai multe opţiuni, fie pastelate, fie sidefate în orice nuanţă!
  •  Chiar dacă sunt foarte solicitate şi în trend , nu opta pentru unghiile false.Peste o luna de zile tragi pentru a-ţi reface unghiile după o perioadă în care ai purtat unghii false. Se schimbă până şi culoarea acestora şi în plus rişti să capete anumite pete roşiatice.
  •  Hidratarea unghiilor este foarte importantă pentru frumuseţea lor: consumati multa apa şi alimente proaspete şi sănătoase.
  •  Pentru a scapă de petele galbene (cauzate de tutun sau lacuri) utilizaţi o linguriţă de apă oxigenată (20, 30 vol) diluată cu un pahar de apă, timp de 10 minute.
  •  Pentru a albi şi întări unghiile utilizaţi o jumătate de lămâie şi frecaţi suprafaţa unghiei pentru câteva minute în fiecare dimineaţă şi seară.
  •  Pentru a reda rezistenţa unghiilor folosiţi un amestec de ulei de măsline şi vitamina E (încălzit puţin) săptămânal, masănd conturul unghiilor.

Tratament pentru mirese cu par uscat

Ingrijirea parului ar trebui sa fie facuta numai pe baza...

3 ponturi ca sa slabesti repede

Ziua nuntii bate la usa, iar tu ai fost atat...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.