Sfaturi si trucuri pentru alegerea voalului

Sfaturi si trucuri pentru alegerea voalului

Felicitari! Tocmai ti-ai ales rochia de mireasa. acum urmatorul pas este sa iti gasesti si un voal la fel de frumos. Nu stii spre ce sa te orientezi? Nu te panica, pentru ca mai jos vei gasi tot ce iti trebuie pentru a arata perfect in ziua nuntii.

voal mireasa

Prima si cea mai importanta decizie pe care trebuie sa o iei este legata de lungimea voalului pe care il vei purta. Poti alege dintr-o multitudine de dimensiuni, de la cel scurt, de tip blusher, pana la cel cathedral, care sa mature biserica in urma ta.


voal mireasa

Nu trebuie sa neglijezi nici accesoriile pe care o sa le porti (sau nu) in par, alaturi de voal. Si aici poti alege dintr-o paleta larga, de la tiare, la agrafe batute in pietre sau flori naturale. Poti prinde voalul de unul dntre aceste accesorii sau il poti integra in coafura, pentru a-ti fi mai usor sa renunti la el in timpul petrecerii.


voal mireasa

Pentru ca nuanta de alb difera in functie de materialul pe care il alegi, atunci cand mergi la cumparaturi pentru voal, ia cu tine o mostra din materialul rochiei. Iti va fi mai usor sa nu gresesti culoarea si sa obtii o diferenta vizibila si deranjanta intre rochia de mireasa si voal.

Un alt aspect pe care il ai de luat in considerare este daca vrei ca voalul sa se vada in portretele tale de nunta. Daca il vei atasa in spatele coafurii, atunci sanse ca el sa fure atentia sunt minime. Asta in cazul in care vrei sa atragi atentia mai mult asupra coafurii si a machiajului.


voal mireasa

Pentru fotografii cu adevarat dramatice, vei vrea un voal care sa spuna ceva atat din spate, cat si din fata. De aceea, unul de tip cascada, care porneste din mijlocul capului, este o optiune buna. In plus, acest stil te va face sa pari mai inalta, ceea ce este un lucru bun mai ales pentru mirese minione.


Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.