Shakira si-a lansat cel de-al doilea parfum

Shakira si-a lansat cel de-al doilea parfum

Dupa succesul primului ei parfum, “S by Shakira”, cantareata columbiana a lansat cea de-a doua esenta, “S by Shakira Eau Florale”.

Shakira a creat in 2010 primul sau parfum, iar acum ea a decis sa aleaga o abordare mai gentila si mai romantica pentru a doua aroma ce ii poarta numele.
s by shakira

Ea a declarat ca prin intermediul acestui parfum a cautat o modalitatea de a exprima sentimentul de fericire pura.

“S by Shakira Eau Florale” a fost descris ca avand o energie florala moderna si optimista, insa plin de feminitate si senzualitate.

Shakira, care si-a dorit un parfum simplu, dar care sa lase o impresie puternica, a creat parfumul in colaborare cu expertul Elisabeth Vidal.

Astfel a iesit un parfum ca o explozie florala, care transmite vibratii pozitive si feminitate. In el putem remarca note de iasomie, heliotrop si portocala, dar si note vesele de fructe de padure si arome senzuale de vanilie si mosc.

Anul trecut, cantareata declara ca s-a implicat in toate etapele de creatie ale parfumului ei, muncind mult pana sa ajunga la un rezultat care sa o incante si in mod sigur la fel s-a intamplat si cu “Eau Florale”.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.