Simplifica lista cu invitati

Alcatuirea listei de invitati nu este floare la ureche, mai ales atunci cand parintii sau viitorii socri incearca sa includa cat mai multe dintre cunostinte. Daca nu mai stii cum sa faci pe plac tuturor, atunci citeste sfaturile noastre pentru o lista fara batai de cap.

lista de invitati

Imediat dupa ce ai hotarat bugetul si numarul de invitati pe care acesta ti-i permite, incepe sa imparti locurile. Pastrati 50% pentru invitatii vostri, acordandu-i fiecarei pereche de parinti dreptul sa mai completeze inca 25%. Daca una dintre parti are nevoie de mai putine locuri pentru invitatii ei, abia atunci poti incepe redistribuirea.


lista de invitati

Odata ce ai facut lista initiala cu invitati, plaseaza-i pe fiecare in cate o categorie, in functie de importanta prezentei lor la eveniment. Atunci cand stii sigur numarul exact pe care ti-l permiti, incepe sa tai din nume de jos in sus. Iar o alegere inteleapta ar fi sa renunti la un intreg grup, decat sa inviti doar cateva persoane din el, cum ar fi colegii de liceu sau fetele de la sala de sport.


lista de invitati

Daca nu stii cum sa reduci numarul de invitati, aplica regula de un an. Gandeste-te daca macar ai vorbit cu persoana respectiva in ultimul an. Daca raspunsul este nu, atunci cel mai probabil il poti lasa afara de pe lista fara remuscari. Nu iti supraincarca lista de invitati cu persoane pe care crezi ca esti datoare sa le inviti. Iar regula conform careia daca ai fost la nunta lor trebuie sa vina si ei la a ta.


lista de invitati

O problema pe care o intampina numeroase mirese este aceea a persoanelor singure. Nu trebuie ca toata lumea sa aiba acel “+1” inclus. Cel mai adesea, ii poti lasa libertatea de a veni insotit daca ai mai avut intalniri cu cuplu. Ofera o explicatie diplomatica in caz contrar, spunandu-le ca din motive economice sau de spatiu, nu pot avea un insotitor. In plus, vor fi si alte persoane fara partener la nunta.


Mostenitoare imperiului Swarovski - nunta de vis

Cand esti mostenitoarea unui imperiu de talia celui detinut de...

Vocea Elsei din Frozen s-a casatorit

Indina Menzel, superba voce a Elsei din desenul animat Frozen,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.