Solutii de rezerva pentru voalul de mireasa


Fiecare mireasa este unica! Fiecare mirease are propria imagine despre cum va arata in ziua nuntrii. Exista anumite femei care nu vor sa se accesorizeze cu voal, din diferite motive. Ideal Mariaj te ajuta si iti prezinta alternative la voalul de mireasa.

 Flori

 flori


Florile sunt un accesoriu foarte romantic pentru ziua nuntii. In functie de coafura aleasa poti sa folosesti flori naturale pe post de accesoriu.
Florile artificiale nu vor arata la fel de bine ca florile naturale insa sunt mai usor de lucrat cu ele si iti vor ramane ca amintirea dupa terminarea nuntii. De asemenea, poti opta sa-ti pui o floare dupa ureche sau pentru o coronita din flori.


Coronite sau panglici

coronita


o diadema poate fi inlocuitor perfect pentru voal. Fie din pietre pretioase sau perle, o coronita ofera un look superb. De asemenea, poti opta pentru o diadema cu pietre colorate pentru a scoate in evidenta fabulosul accesoriu.

In cazul in care nu esti convinsa sa porti o coronita, poti reculge la o panglica. Asorteaza panglica cu culoare rochiei de mireasa sau cu un detaliu de pe rochie.

panglica

Bijuterii

decord


Pentru a aduce un aer boem nuntii tale poti opta pentru o clama de par cu diamante, pietre colorate, cristale, perle sau pietre pretioase. De asemenea, poti apela la ajutorul femeilor mai invarsta din familie pentru o bijuterie veche, astfel vei integra traditia care spune sa porti ceva vechi.

8 pasi spre un buchet altfel

Suntem traditionaliste atunci cand vine vorba de rochia de mireasa...

Gentute pentru mirese

Posete de mireasa sau genti, alba, crem, aurie ori argintie,...

Leave your comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.