Sprancene ca ale lui Megan Fox

Sprancene ca ale lui Megan Fox

“Sprancenele bine ingrijite stau la baza imbunatatirii expresiei fetei, conferind un aspect tanar acesteia” este credinta pe care o nutreste Ramy Gafni, make-up artistul vedetelor. Acest sezon plaseaza in centrul atentiei sprancenele ingrijite, care flateza forma oricarui chip.

 

Sprancene de vedeta

Mireasa in urma cu un an, Megan Fox este “purtatorul de cuvant” al vedetelor cu sprancene de invidiat, asa ca pentru un aspect apropiat de al actritei, urmareste sfaturile lui Gafni. Aceasta descrie sprancenele lui Megan drept “indraznete si nu foarte groase, evidentiind fruntea sa”.

Pentru obtinerea unei forme impecabile a sprancenelor, veti avea nevoie de foarfece, o periuta mica de tipul celor folosite pentru aplicarea rimelului, o penseta cu varful rotunjit si o oglinda amplasata in apropierea unei ferestre.

Intai de toate, periati sprancele de jos in sus, taind varfurile in mod egal cu foarfeca. Incepeti prin a inlatura un rand din firele de sub frunte si un al doilea din cele dispuse sub arcada, pentru ca la final sa inlaturati firele nedorite dintre sprancene. Repetati procesul de retusare al lungimii acestora, cu ajutorul foarfecei, pentru ca la final sa folositi pentru fixarea firelor de par un produs bazat pe ceara. Optati pentru una sau doua nuante mai deschise decat culoarea sprancenelor.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.