Stilul celebritatilor, ca inspiratie pentru propria rochie de mireasa

Stilul celebritatilor, ca inspiratie pentru propria rochie de mireasa

Cand Kate Middleton, Ducesa de Cambridge, a pasit in incinta Westminster Abbey in rochia cu trena lunga, de sase metri, semnata Alexander McQueen a devenit o ipostaziere a clasicului. Insa, tinuta afisata de sotia printului William nu este decat unul dintre exemplele in acest sens. De la Elizabeth Taylor si pana la rochia atemporala afisata de Grace Kelly, va prezentam o ierarhie a celor mai apreciate vesminte din seara marelui “da”.

 

De la Catherine Middleton si pana la Jacqueline Bouvier

 

Peste doua miliarde de persoane au urmarit nunta regala, Kate impresionand prin rochia proiectata de Sarah Burton pentru Alexander McQueen, dupa cum marturiseste Clarence House: “Doamna Middleton a lucrat indeaproape cu Sarah Burton pentru realizarea propriei rochii”. Dantela Chantily completeaza excelent pantofii purtand amprenta Alexander McQueen.

 

In 1950, Liz Taylor se casatorea cu mostenitorul lantului hotelier Hilton, Conrad “Nicky” Hilton in cadrul unei ceremonii fastuoase de la Hollywood. Rochia confectionata din matase a fost evaluata la valoarea de o mie cinci sute de dolari, fiind primita in cadou de la studiourile MGM.

rochie liz taylor

 

Rochia din imaginea alaturata a fost creata in mod special pentru Gwen Stefani in anul 2002, odata cu oficierea casatoriei cu Gavin Rossdale si este o marca estetica a stilului personal – in egala masura inocenta si punk.

rochie gwen stafeni 

Viitoare prima doamna Jacqueline Bouvier a impresionat printr-o rochie voluminoasa in culoarea ivoar purtand semnatura Ann Lowe odata cu oficierea casatoriei cu John F. Kennedy din 1953. Volumul din partea inferioara a rochiei a condus catre accentuarea taliei acesteaia, fiind completata de un inel care a apartinut bunicii sale.

rochie jacqueline bouvier 

Intr-un interviu, Katie Holmes marturisea ca visa inca din copilarie sa se casatoreasca cu Tom Cruise, astfel ca anul 2006 plaseaza in centrul reflectaoarelor nunta dintre cei doi actori, unde tanara a afisat o rochie semnata Armani si completata de cristale Swarovski, alaturi de o trene si un voal din tul.

rochie katie holmes 

Fiica lui Donald Trump, Ivanka, a folosit ca sursa inspirationala pentru propria rochie vesmantul afisat de Grace Kelly. Casatoria cu Jarred Kushner a atras dupa sine convertirea acesteia la iudaism. Vera Wang mentiona atunci: “Am profitat de sansa de a face o rochie lipsita de goliciune”

 rochie ivanka trump

In 1956, juca rolul unei printese cu ocazia peliculei “The Swan”, pentru ca ulterior sa si-l asume in viata de zi cu zi. Conceputa de catre designerul Helen Rose, rochia a fost vrealizata intr-un interval de sase saptamani din matase, tul si dantela.

rochie grace kelly

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.