Stilul mirelui inspirat de Ian Somerhalder

Stilul mirelui inspirat de Ian Somerhalder

Simpaticul actor din “Jurnalele Vampirilor” are un stil clasic, dar foarte elegant. In nenumarate randuri, Ian a demonstrat ca eternul costum este mereu la moda si un must have pentru orice eveniment de pe covorul rosu.


5 tinute pentru un mire elegant


Cu ocazia aparitiei in revista GQ, Ian a fost imbracat de case de moda celebre precum Prada, Celvin Klein, DKNY sau Ralph Lauren cu 5 costume uimitoare, potrivite pentru ziua nuntii tale. Inspira-te pentru tinuta din ziua ceremoniei din imaginile de mai jos.

Primul costum incercat de vedeta americana a fost un costum negru cu dungulite albe Ralph Lauren la care a asortat o camasa bleu Ralph Lauren, o cravata de culoare neagru Ralph Lauren, o pereche de pantofi negri marca Salvatore Ferragamo si o batista de buzunar marca Ralph Lauren.

costum


Cel de-al doilea costum este marca Calvin Klein si este simplu, de culoare negru completat de o camasa verde, marca Saks Fifth Avenue si o cravata neagra cu dungi albe de la Brooks Brothers.

costum


Daca nu esti adeptat stilului clasic, acest costum poate fi pe gustul tau. Cel de-al treilea costum marca DKNY este de culoare gri asortat cu o camasa de culoare roz de la Elie Tahari si o cravata gri, marca J.Crew.

costum


Un alt costum potrivit celor ce prefera un stil inedit este cel de culoare crem, marca Prada. Completat de o camasa bleu si accesorizat cu o cravata de culoare maro de la Alexander Olch, costumul poate fi o alegere potrivita pentru ziua nuntii. Batista de buzunar este marca Jack Spade.

costum


Fiecare mire doreste sa fie special, iar acest costum tipa “special” din toate cusaturile. Costumul inedit de culoare alb marca Billy Reid este asortat cu o camasa rosie cu dungulite albe apartinand Faconnable si a accesorizat tinuta cu o cravata gri cu dungi negre, marca Brooks Brothers. Batista de buzunar este Seize sur Vingt.

costum

 

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.