Stilul zodiacal al miresei

Stilul zodiacal al miresei

Unul dintre cele mai impotante evenimente din viata unui cuplu, nunta, va reflecta personalitatea zodiei miresei, astfel ca in randurile ce urmeaza va oferim cateva indicii in acest sens.

 

Berbec

 

Pasionala si plina de viata, mireasa din zodia Berbecului va spune “da” pe un ton hotarat. Momentul dinaintea propriei nunti va fi, insa, tensionat, din cauza preocuparii acesteia pentru o ceremonie de oficiere a casatoriei perfecta.

 

Taur

 

Senzuala si delicata, mireasa din zodia Taurului va da dovada de un entuziasm tradus in admirarea fiecarei piese decorative incluse in propria petrecere tinuta in cinstea momentului care marcheaza o noua etapa a vietii de cuplu.

 001

Gemeni

 

Stralucind de-a lungul intregii receptiei de nunta, mireasa din zodia Gemenilor se va declara de-a dreptul incantata de etapa socializarii cu oaspetii din cadrul festivului moment.

 

Rac

 

Orientata catre valorile traditionale ale familiei, mireasa din zodia Racului este una dintre cele mai implicate in organizarea propriei nunti.

 

Leu

 

Plina de creativitate, mireasa din zodia Leului se individualizeaza prin prezenta impozanta si seducatoare. Inzestrata cu o personalitate puernica, aceasta da dovada de optimism raportandu-se la ziua propriei nunti.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.