Stilul zodical al miresei

Stilul zodical al miresei

Unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu, nunta va reflecta personalitatea zodiei miresei, astfel ca in randurile ce urmeaza va oferim cateva indicii in acest sens.

 

Fecioara

Naturala si eleganta, mireasa din zodia Fecioarei va infatisa o aparitie angelica in cadrul petrecerii destinate festivului moment. Interesata de fiecare detaliu, in parte, aceasta va respecta planul intocmit cu luni inainte de receptia de nunta, oferind confortul necesar oaspetilor sai.

Balanta

Romantismul Balantei se va traduce in detaliile afisate de tinuta din seara marelui eveniment, abundand in volane si elemente florale. Bijuteriile luxuriante, muzica neconventionala si materialele fine vor intregi decorul nuntii organizate de nativa din Balanta.

tumblr_na67p6Wfmz1rvqm6lo1_500

Scorpion

Creativitatea miresei din zodia Scorpionului va controla intregul eveniment, in vreme ce intuitia de care da dovada o va determina sa ia cele mai bune decizii privitoare la detaliile propriei nunti.

Sagetator

Spontaneitatea oaspetilor, muzica si atmosfera potrivita vor fi suficiente pentru ca mireasa din Sagetator sa se simta minunat la ceremonia de oficiere a casatoriei.

Capricorn

Intruchipare a traditionalului, mireasa Capricorn va respecta cu strictete normele transmise din generatie in generatie privitoare la organizarea nuntii, asa ca vinul vechi, mancarea cu specific autohton si muzica aleasa cu mare grija nu vor lipsi festivului moment.

Varsator

Beneficiind de o viziune aparte, mireasa Varsator isi va canaliza intreaga atentie pentru a isi surprinde invitatii.

Pesti

Feminina, visatoare si sentimentala, mireasa din zodia Pestilor isi reflecta trasaturile prin prisma rochiei alese pentru marele eveniment, dublat de o tenta sentimentala si artistica. Aceasta pune pret pe calitate si armonia coloristica asociata propriei nunti.

Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.