Stiu ca sunteti oameni ospitalieri si ca ati oferit lumii mari personalitati

Stiu ca sunteti oameni ospitalieri si ca ati oferit lumii mari personalitati

„Dragi prieteni, abia astept sa ajung la Bucuresti, in Romania. Stiu ca sunteti oameni ospitalieiri si ca ati oferit lumii mari personalitati, cum ar fi Nadia Comaneci si Ilie Nastase”. Cu aceste cuvinte isi incepe celebrul Dr Oz mesajul sau catre romanii care il asteapta, pentru prima data in Romania, pe scena de la Sala Palatului din Bucuresti.

Conferinta “Take your life to the next level”, dedicata stilului sanatos de viata, va avea loc pe 25 mai 2016, incepand cu ora 9:00. Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Gazda evenimentului va fi Dragos Bucurenci.

Iar seara, de la ora 19:00, un alt eveniment dedicat exclusiv personalitatilor importante din lumea medicala din Romania va avea loc, si anume Gala pentru excelenta in sanatate, unde insusi Dr Oz va acorda premii.


Biletele la conferinta gazduita de Dr. OZ sunt puse in vanzare pe eventim.ro, bilet.ro, bilete.ro, iabilet.ro, vreaubilet.ro si pe website-ul oficial al evenimentului: www.droz.ro.

Evenimentul este sustinut de Borsec si organizat de A&A Exclamation Point, Diamond Experience si Claar Solutions.

Share this post
Ideal Mariaj este cel mai complex ghid al mireselor din România. Cu o tradiție de aproape un deceniu, Ideal Mariaj oferă cuplurilor informații utile și inspirația necesară organizării unei nunți perfecte.

There are no comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.